Normális, hogy a folyásom miatt nem tudok meglenni tisztasági betét nélkül? 24/N
Nekem is kislány korom óta folyamatosan volt folyásom, vagy fehéres vagy átlátszó. Engem is zavart de mivel szűz voltam és nem volt büdi nem mentünk dokihoz, természetes dolog.
Aztán miután elvesztettem a szüzességem egyre kevesebbszer volt ez a folyás, persze néha még mindig van de nem olyan gyakran meg olyan mennyiségben mint régen.
Így tisztulnak oda bent a dolgok, ha a doki mindent rendben talált és nincs rossz szaga akkor ne aggódj.
Ha rossz szaga van akkor lehet gyulladás jele vagy valami fertőzés, ugye a fertőzés az kortól független is jöhet ha szűz az ember ha nem.
Amúgy ha párod lesz emiatt ne aggódj😊 ha rákérdez nyugottan közöld vele, hogy sok nő használja higéniai okokból, ezzel semmi baj, ha meg leszól érte vagy cikinek érzi akkor keress másikat mert ez egy olyan alap természetes dolog, minden férfinek meg kell értenie. Szóval a folyás az természetes, normális, minden nőnek van, nagyon sok nő használ tisztasági betétet.
Magyarán annyi a problémád, hogy naponta kell tisztasági betétet használnod?
Mert azzal nincs probléma, a nők 90 %-a naponta használja. Igazából az a ritka, amikor valakinek olyan kevés folyás van, hogy nem igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!