Lányok, van aki szokott szexelni a menstruáció első napjaiban? Nem befolyásolja ez a vérzésèt?
Nekem nehezen akar megjönni, alapból is, hormonális gondok miatt. Barnàzom az első nap, vagy èppenhogy csak rózsaszínes a papír, és van, hogy utàna el is àll, 1-2 napra. Most szexeltem ezekben a napokban, azt hittem, emiatt el se fog indulni, de megint kezd rózsaszín lenni a papír. Merjek mèg ilyenkor szexelni, amikor mèg nincs meg rendesen?
Előre is köszi!
Én nem pontoztalak le, ès köszi a választ. :)
Valóban nem befolyásolja, csak már megijedtem, hogy alapból nehezen jön meg, ès mivan, ha mègis...
Egyèbkènt, tegnap nekem is fájt a hasam, gyógyszert is be kellett vennem, meg egyébként sem került rá sor, hogy csináljuk, de a 4. napon èn is szoktam, és a törölköző is jó ötlet.
Én kifejezetten szoktam az első pár napban is mert azt vettem észre, hogy az orgazmus csökkenti a fájdalmat. Van hogy semmi sem segít kb csak a melegítés meg az.
Illetve a vérzésre picit rásegíthet szerintem a méh összehúzódás miatt.
De ezek csak sáját tapasztalatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!