Bajt jelez, ha gyengébb a menstruációm a megszokottnál?
Az itteniek úgyis csak azt mantrázzák, hogy " nincs ezzel semmi baj" , meg hogy "nekem is ilyen".
Ha hiteles információt szeretnél,akkor kérdezz meg egy szakorvost
Onnantól, hogy egyszeri alkalommal az is normális lehet, ha egy vérzés teljesen kimarad, én nem aggódnék egyelőre.
Persze ha más aggasztó tünetet is észlelnél, akkor irány a doki!
Vagy ha mondjuk gyereket terveztek, akkor sem ártana emiatt elmenni egy általános vizsgálatra, de egy ciklust én még mindenképp várnék azért.
(Én átlag 27 napos ciklusokkal most tartok a 43. napon, múlt héten voltam rákszűrésen, a doki megállapította, hogy van egy nagyobb cisztám, az kavart be a ciklusba. Jártam már így egyszer, sejtettem, hogy most is ez állhat a dolog hátterében, így nem is aggódtam. Szóval nálam nem "normális" a késés/kimaradás, viszont úgy tűnik, hogy teendő sincs vele, remélhetőleg felszívódik magától, vagy max. kireped...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!