Repedést intim területen mivel lehet sosban kezelni?
Figyelt kérdés
Csak jövő hétre kaptam időpontot dokinál. Van egy repedés a nagy ajkak közt ami fáj, illetve nagyon el kezdett viszketni és égni az egész nemi szervem, folyásom nincs. Rettentően kellemetlen, nem bírok el aludni annyira ég. Canestent próbáltam, de szinte mar. Volt itthon bepanthen baby azzal kentem be, mintha kicsit enyhülne, de az égető viszkető érzés nem szűnik meg.2023. dec. 3. 00:55
12/12 A kérdező kommentje:
Semmit, mivel addigra mire el jutottam hozzá már el múlt. Bepanthen babyvel kentem jó vastagon, kb 4 napon belül el múlt. Azóta egyszer sem jött elő.
jan. 9. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!