Repedést intim területen mivel lehet sosban kezelni?
Figyelt kérdés
Csak jövő hétre kaptam időpontot dokinál. Van egy repedés a nagy ajkak közt ami fáj, illetve nagyon el kezdett viszketni és égni az egész nemi szervem, folyásom nincs. Rettentően kellemetlen, nem bírok el aludni annyira ég. Canestent próbáltam, de szinte mar. Volt itthon bepanthen baby azzal kentem be, mintha kicsit enyhülne, de az égető viszkető érzés nem szűnik meg.2023. dec. 3. 00:55
1/12 anonim válasza:
Ugyan csak orvostanhallgató vagyok, és nem is a nőgyógyászat lesz a szakirányom, de ha csak egy javaslatot is adhatok, az az, hogy ne fogadj el itt tanácsot senkitől! Érzékeny területeken, főleg a genitáliáknál nem érdemes kísérletezni semmi házi kencével. Ha túl távoli az nőgyógyászati időpont, akkor minimum a háziorvos tanácsát kérd!
2/12 anonim válasza:
1
"Ugyan csak orvostanhallgató vagyok, és nem is a nőgyógyászat lesz a szakirányom, de ha csak egy javaslatot is adhatok, az az, hogy ne fogadj el itt tanácsot senkitől!"
Aha!
De azért nem tudsz semmilyen tanácsot kinyögni!
Ne haragudj, de te itt annyit érsz, mint bárki más is!
Kérdező, nemi betegséged lehet! Mi az, hogy "Canestent próbáltam, de szinte mar."?
3/12 anonim válasza:
Pedig az elsőnek igaza van. A genitáliák környékén többet árthatsz valami házi praktikával ilyen esetben.
4/12 anonim válasza:
3
És mégis milyen házi praktikát ajánlottam?
Szerinted?
5/12 A kérdező kommentje:
Kb 3 hete gombás fertőzésem volt amire canestent írt fel a doki. Azt hittem újra az jött elő, de ahogy rá kentem a canestent el kezdte marni és égetni a hüvelyem, így gyorsan le is mostam.
2023. dec. 3. 02:12
6/12 A kérdező kommentje:
De miféle nemi betegség? Férjnél vagyok, nem járunk félre sőt egymással is ritkán vagyunk együtt két kisgyerek mellett. A higiéniára oda figyelek, nyilvános mosdóba nem jártam
2023. dec. 3. 02:15
7/12 anonim válasza:
Gombás fertőzésnél természetes, hogy a Canesten csíp, amikor rákened.
8/12 anonim válasza:
Ha nem nőgyógy szakirányon van, mi más írjon??
9/12 anonim válasza:
Gondolom a gomba elleni készítményeket nem repedések kezelésére találták ki. Arra inkább hámosító dolgokat szoktak használni.
10/12 anonim válasza:
Nyílt sebbe! semmit nem kenünk, bármilyen hihetetlen is egyeseknek... :(
Gombára alkalmazandó készítményt meg végképp nem.
kérdező: ne piszkáld, jól szellőző bugyit viselj, lazánn nadrágot, az illatosítot betétet - ha használsz - felejtsd el, mert irritálhatja.
Hámosító krémmel próbálkozhatsz, de nem direkt a sebbe kenve, hanem köré.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!