Menstruáció eltolása nyaralás miatt?
Elkezdtem nézegetni, hogy jövőre hova menjek. Ezek többnyire fix időpontos csoportos utak. Viszont a nagy többségénél előre láthatóan pont meglenne és ezek az utazások nem éppen menstruáció barátak.
Arra gondoltam, hogy elkezdenék fogamzásgátlót szedni és azzal tolnám el a vérzést, de csak emiatt "feleslegesnek" érzem és igazából nem is tervezem évekig szedni. Ha meg csak a jövő év miatt szedném és utána nem, de aztán kiderül, hogy mégiscsak kéne, azzal se tennék jót magammal szerintem.
Ennyire pontos?
Tologatni lehet gyógyszerrel, ha már régóta szeded. Emiatt én nem kezdeném el.
Az enyém nagyon. Átlagosan 31 naposak a ciklusaim, de előfordulhat, hogy 29-35 nap között jön meg.
2 extrém eset volt eddig, az egyik stressz miatt késett 2 hetet, a másik meg, hogy amikor covid oltást kaptam vagy magát a vírust kaptam el, akkor az is bezavart. Ezekkel viszont az a baj, hogy lutri.
Idén 3 vízparti helyen voltunk nyaralni, abból 2 esetében épp menstruáltam. Ez van, így is mindent lehet ugyanúgy csinálni. Még el is lettem jegyezve az egyiken. 🤓 Emiatt biztos nem tömném magam hormonnal.
27N
De, igen, ugyanúgy megoldható. Fesztiváloztam nem is egyszer, kemping, stb.
Inkább ez, mint eltoljam, aztán meg egyhónapot végigpecsételjek vagy meg se jöjjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!