Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség alatt depresszió?

Terhesség alatt depresszió?

Figyelt kérdés
Sokszor van rossz kedvem, bár nagyon akartuk a pici babát, és így a 3. trimeszterre egyre rosszabbul érzem magam, hangulatingadozásaim vannak és nem vagyok megelégedve magammal. Úgy érzem, a párom rondának lát, én nem akarom azt, hogy más nőket megkívánjon. Az életben sem értem el sok mindent, nincs mire büszkének lennem. Csak a párom van, akire támaszkodhatok, de szerintem neki is sok ez már ami velem jár… mit tegyek, hogy jobban érezzem magam? Nem szeretném elveszíteni, azért mert hülye vagyok.
2023. nov. 18. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye. Ezek a hormonok. Kitartást kívánok neked. Ha rosszabbodna, akkor keress szakembert. Beszélj valakivel erről.
2023. nov. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!