Miért nincs menzeszem?
2 napja késik a menstruàcióm, és rettentően félek, hogy terhes lehetek.
Előző hónapban esemény utànit kellett bevennem, mert elszakadt az óvszer. Utàna a szokásos időben 4 napig erősen barnáztam, de ezt betudtam a tabletta mellékhatásának. Mindig rendszeresen védekeztünk a párommal, az óvszert az aktus előtt és utàn is ellenőrizzük.
Rettentően stresszes volt a hónapom, a körmöm törik, a hajam hullik és minden nap a halálomat kívànom, mert nagyon nehéz időszakot élek át(2 hete idrgösszeroppanásom is volt) Az, hogy most késik, még jobban rátesz. Nem tudok aludni, reggel gyomorgörccsel kelek és egész nap sírhatnékom van a menzesz elmaradása miatt. Gyereket nem akarok, nem vagyok rà felkészülve, mert mentàlisan sérült vagyok. (21 éves vagyok) tesztet csinàltam, negatív lett, holnap reggel egy másfajtával is tesztelni fogok.
Mivel tudnám elővarázsolni?
21 évesen kettő nap?
Tudod, azt nem egy atomóra irányítja.
Nyugi van.
Még reggel se vegyél másik tesztet, mert akkor meg azon stresszeled magad.
Várj egy hetet, és ha akkor sem lesz meg, akkor hívd fel a nőgyógyászod.
Ennyi idő után, még nem ad megbízható eredményt a teszt.
A stresszelés önmagában is fel tudja borítani a ciklust, és az esemény utáni is, ahogy 5-ös írta.
De hadd javasoljak valami konstruktívat is: Vannak az óvszernél betonbiztosabb módszerek (mégpedig a spirál, akár hormonos, akár rézspirál - tévhit, hogy nem szült nőknek nem helyezhető fel). De ha inkább az óvszer mellett maradtok: figyeljetek arra, hogy megfelelő méretű legyen, és esetleg használjatok plusz síkosítót, így kevésbé szakad el.
Köszönöm mindenkinek a választ!
A teszt negatív lett, de a menzesz elmaradt.
Minden odafigyelünk most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!