Lehetséges hogy nem fel fázás?
Felfázással küzdök pár éve de olvastam ezt azt hogy lehet baktériális dolog is pl rossz anyagú bugyi vagy ha pl tanga az a végbélnyílásbol át viszi a baktériumokat a hugycsovbr vagy mi lehetséges hogy azért fáj a pisi után és nem is felfázás?
Vagy mi lehet még?
A "felfázás" a húgyuti fertőzés hétköznapi neve.
Vizeletvizsgálatra lenne szükséged.
A vizeletben nincs gyulladás többször is nézte a doki, van pár vesekövem de az csak most van egy fél éve kb ez a felfázás dolog már évek óta megy
Szedtem antibiotikumot nem egyszer és addig jó volt amíg szedtem, ittam sok sok teát minden félét, bár nagy a gyanúm hogy kateter fel sértette vagy valami
Mer ha az antibiotikum teák ülő fürdők semmi nem segít akkor miez?
És van hogy fél évig semmi aztán egy nap fáj aztán egy hónapig semmi másnap fáj és fáj egy hétig
Öltözzékkel nincs baj mer én amúgy is fázós vagyok body harisnya vastag zokni 2 pulcsi állandóan felvagyok öltözve sőt nyáron is hosszú nadrág
Utálom a hideget
Hiába iszok vese teát kell tőle pisilni jön 2 csepp
Olyan gépen pisiltem az urológusnál hogy mérte a pisi nyomását vagy mi és rendben van
Már szerintem minden féle kúrát ki próbáltam
Cickafark
Tölgyfakéreg
Petrezselyem
Kamila
Sokat segített a biseptol de nem élhetek antibiotikumon életem végéig...
Vesehomok?
Amikor panaszod van, lehetne vizeletüledéket vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!