Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betét vagy tampon?

Betét vagy tampon?

Figyelt kérdés
Eddig még csak 1 szer volt meg és betétet használtam elég fura volt ( tudom hogy az elsőnél az) de viszont ki szeretném próbálni a tampont mert a suliba is konfortosabb hiszen nem látszik kényelmesebb stb... Csak egy gond van anyukám nem engedné meg és félek erről beszélni ha a suliba meg betéttel kell mennem nem tudom mit csináljak hogyan vigyem ki meg hogy hogyan ne lástzódjon aza baj h tesin tuti látszani fog hiszen testhez áll9 gatyám van de viszont fenékig érő pólóm fogalmam sincs mit tegyek tudtok segíteni? Meg azt sem tudom hova kéne felhelyezni a tampont vagyis hát tudom csak még nem probáltam

2023. nov. 10. 19:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Tudsz válaszolni pár kérdésemre? Személyesen itt, üzenetben.
2023. nov. 11. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es: tedd fel itt a kérdésedet, ne pervezkedj privátban egy kamaszlánnyal!
2023. nov. 11. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem csakis a betétnél maradj. kislány vagy még a tamponhoz de amugy se egészséges szerintem. én pl sose használtam tampont pedig már egy jó ideje mensizek. nekem is kényelmesebb lenne a tampon de a betét egészségesebb és biztonságosabb így annál maradok. ezt az 5-6 napot kibirom betétbe. pluszba még a pocim is mindig fáj ilyenkor így ebből a szempontból is jobb a betét. nekem ráadásul erős szokott lenni de vastag betéttel megoldom.
2023. nov. 18. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg nyugodtan, gondolom párszáz forintod van, hogy egy kis dobozzal tudjál venni.

Az biztos, hogy először mini méretet vegyél, nagyobbat 12-13 évesen valószínűleg nem fogsz tudni felrakni. Használati utasítást találsz a dobozában. Ami a legfontosabb, hogy tiszta kézzel tedd fel, és utána is moss kezet, valamint legfeljebb 8 óránként cseréld!

A betétet meg tedd esetleg a nadrágzsebedbe egyet-egyet, és akkor nem kell az osztálytársaid előtt előszedni, csak simán kimész mosdóba mintha pisilni mennél csak. Vagy szünetben menj egyből mosdóba - táskával együtt - mielőtt egyik óráról átmész másik terembe

Tesinél pedig ne foglalkozz vele, valószínűleg a többi lány nem azt fogja figyelni, meg az is lehet, hogy más osztálytársad is mensizik már.

Anyukáddal pedig próbáld meg rendezni a viszonyod, hogy meg tudd vele beszélni ezeket a témákat is! :)

2023. nov. 19. 20:31
 15/16 anonim ***** válasza:
tampon
2023. nov. 20. 21:35
 16/16 anonim válasza:
betét
2023. nov. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!