Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúnál hova dobod a betétet?

Fiúnál hova dobod a betétet?

Figyelt kérdés

Mert ha kidobod a kukába ott látszik mikor viszi ki a szemetet.

Hova szoktátok rakni? Táskátokba?

2022. jún. 8. 09:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Bele kell csomagolni WC papírba és ennyi

Miért kellene fejtegetni egy fiú elől, hogy menstrualsz?

2022. jún. 8. 09:54
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Azért ha már olyan viszonyban vagytok hogy te eljársz hozzá vagy ott töltöd az éjszakát, akkor a menstruáció sem lehet akkora tabu. Amúgy senki nem szokott a szemétben turkálni bizonyítékok után.
2022. jún. 8. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetöséged van: vagy becsomagolod WC-papírba és úgy dobod ki, vagy becsomagolva beteszed egy zacskóba és hazaviszd. (Habár az utóbbi elég hülye ötlet szerintem)
2022. jún. 8. 10:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Te otthon nézegeted a szemetet, mikor kiviszed???? Végigturkálod, hogy mi van benne??

Miért gondolod, hogy mások vizslatják a szemetet a kukában?

Másrészt ott a friss betét csomagolása, abba szépen beletekerheted. Problem solved.

És igen, csatlakozom az előttem szólókhoz: miért ciki ez? Ha együtt vagytok, szerinted azt hiszi, hogy neked ilyen "csúnya" dolog nincsen? :-)))

2022. jún. 8. 10:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúként csak annyit kérek, hogy ne a WC-be és ne valahova a szekrény hátamögé és stb, hanem valami kukaszerűségbe. Ezen kívül nekem teljesen mindegy. Felőlem haza is viheted 😂 Ha épp látom is, mi van belőle? Semmi. Tedd bele WC papírba, zsebkendőbe és probléma megoldva. Nem fogok a kukában se turkálni, elhiheted. És gondolom másnak se hobbija.
2022. jún. 8. 11:05
 6/15 anonim válasza:
100%
Férfi vagyok, egyedül élek, de még nekem is van minikuka a WC mellett.
2022. jún. 8. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasinál vagy, alapból tudni fogja, hogy megjött, hiszen vagy eleve nem tudtok dugni miatta, vagy vigyázni kell a vér miatt. Miből gondolod, hogy ezek után csodálkozni fog a betéten?
2022. jún. 8. 11:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jogos! :-) #7
2022. jún. 8. 11:24
 9/15 A kérdező kommentje:

De fogja tudni, hogy ott van, mert egy férfi milyen szemetet dobna egy wc melletti kukába? Semmit, így csak az lesz ott, ahhoz meg meg kell fognia, hogy kidobja onnan.

Miért dobná bárki a szekrény mögé?

2022. jún. 8. 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

9: szerintem borzalmasan túlgondolod?

Te otthon kézzel szeded ki a kukából a szemetet???

Van benne nejlonzacskó, összefogod, és megy a nagykukába. Vagy kiveszed a tartályt, és a szemét érintése nélkül beleöntöd a tartalmát pl. a konyhai szemetes nagyzsákjába, és úgy viszed le a kukához.

2022. jún. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!