Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Napok óta szúr a bal alhasi...

Napok óta szúr a bal alhasi oldalam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy már sokan érdeklődtek afelől, hogy felfázás lehet-e a bajuk. Nekem az utolsó menzeszem utolsó napjától kezdve, azaz 11 napja szúr a bal hasi oldalam. Feltehetőleg a petefészkem s néha átsugárzik a hüvely területére is. Felfázás-e ez is vagy valamilyen egyéb nyavalya?! (Cickafark teával s meleg,sós vízű fürdővel próbálom csillapítani olykor hatásos, olykor nem)
2009. jan. 2. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a barátod piszkos kézzel simogatott, akkor van rá esély, hogy valami fertőzést elkapj, de persze ezeket a gombaszerű fertőzést egy köz WC-n is ugyanúgy el lehet kapni.

Tényleg menj el orvoshoz, nem kell félni, ne halogasd tovább, menj anyukáddal vagy egy barátnőddel. Nem fog bántani! :)

2009. jan. 3. 11:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Anyukámmal megyek hétfőn :-) remélem,hogy nem terhességre utalnak ezek a jelek...bár nehéz lenne teherbe esni úgy, h menzeszelek meg nem ért a hüvelyemhez vagy abba, igaz? szép hétvégét :-)
2009. jan. 3. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ha nem volt ondó a kezén és főleg nem ért a hüvelyedbe akkor nehezen lehetsz terhes. Nyugodj meg, nem vagy az.

Orvosnál majd kapsz gyógyszert és pár nap alatt rendbe jössz.

2009. jan. 4. 03:57
 14/14 A kérdező kommentje:

Holnap délelőtt megyek dokihoz, kell vizeletet is vinni....ááááá bárcsak 24 órával több lenne már.

nem, nem ment fel a hüvelyemben, csak azt simogatta. sajnos már olyan is az szembe jutott az idegességtől, h mi van ha beleültem a spermájába?! úgy lehetek-e terhes?

ma és tegnap már nem nagyon szúrt...csak néha :-)

2009. jan. 5. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!