Egy pontban szúró alhasi fájdalom, de csak sportoláskor, mi lehet?
Nem biztos, hogy a "Nők egészsége" a legmegfelelőbb témakör a kérdésemhez, de arra is gondoltam, hogy nőgyógyászati probléma lehet talán.
Pár hete sportolás (futás, torna, ugrálás) közben a hasam jobb oldalán, körülbelül a köldökömmel egy vonalban (tehát nem túl lent) egyetlen pontban szúró fájdalom jelentkezik.
Amúgy semmi panaszom nincsen, és egész nap nem érezném, sem séta, sem kerékpározás közben, sem evésnél, sem vizeletürítésnél... csakis akkor jön elő, ha megerőltetem a testemet sporttal, de akkor mindig. Nem kibírhatatlan fájdalom, de nem tudom tovább csinálni azt a tevékenységet, abba kell hagynom.
Ha nem sportolnék, észre sem venném, de mivel nekem ez mindennapi tevékenység lenne, nagyon zavaró.
El kellene mennem orvoshoz, de egyáltalán merre induljak? Nem tudom, hogy valami nőgyógyászati dologról van szó, valami gyulladásom van, vagy az izmommal történt valami...
Vagy menjek háziorvoshoz, és bízzam rá?
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!