Napok óta szúr a bal alhasi oldalam. Mi lehet ez?
Menj orvoshoz majd ő ír rendes gyógyszert, mert ez így csak ideig-óráig hatásos.
Lehet vesemedence-gyulladás, petefészek-gyulladás, hólyaghurut, húgyhólyag-gyulladás és ezek kombinációja is.
2009. jan. 2. 19:59
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :-) arról mi a véleményed, hogy azon a napon, 11 napja simogatott a barátom "odalent" s az ő állítása szerint száraz ujjal,de nem hatolt belém,tehát nem ujjzott meg (szűz vagyok még). teherbe lehet e esni így s lehet-e ez terhességre utaló jel? ugye nem lehet megérezni egy terhességet a petting után fél órával?
Kizárt,hogy terhes vagy,nyugodj meg. Azért orvoshoz tényleg menj el,ir rá majd valamit.Szerintem is petefészek gyulladás v felfázás,de biztos nem komoly.
2009. jan. 2. 20:27
4/14 A kérdező kommentje:
:-) már azóta parázom,mint egy kislány... Mit gondolsz, lehetek terhes így? 11 napja folyamatosan szúr ma meg még lüktet is (ha erősebben gondolok rá akkor erősebben is szúr :-S)...ugye feleslegesen aggódok? elég naivnak érzem magam most. köszi mégegyszer :)
Ha ettől teherbe lehetne esni,nem kéne annyit próbálkoznia hosszú hónapokig vagy évekig a pároknak:-) az biztos hogy terhes nem vagy.
2009. jan. 2. 20:42
6/14 A kérdező kommentje:
végülis igazad van... úgy teherbe lehet esni ha a egy fiú a nuncimat simogatja (mint már említettem száraz kézzel ) még mdig naiv vagyok :-)
azt meg tudnád mondnai nekem, hogyha nem fáj a pisilés akkor is lehet valami gyulladás, felfázós dolog?
Igen akkor is lehet.Nekem volt már ,hogy nem fájt a pisilés,csak nagyon sokat jártam wcre,akkor is ugyéreztem hogy kell ha üres volt a hóylagom..és találtka és bacikat a vizeletemben:-) de ettől nem kell félni,elmész az orvoshoz,elmondod a panaszaidat,és vagy beutal valahova ahol irnak neked gyoygszert,vagy az is lehet,hogy ő ir!jobbulást!
2009. jan. 2. 21:03
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságot. Még sosem voltam nőgyógyásznál. szerencsére eddig nem voltak bajaim e téren. Szerinted hova menjek először, milyen dokihoz? Az nem baj, ha néha a méhem és a hüvelyem felé is elkezd szúrni vagy tompán fájni? ez is a felfázás jele?
Újra az első vagyok ( vagyis azt hiszem :D)
Nyugi, szerintem nem vagy terhes. De egy terhességi tesztet vehetsz majd, hogy megnyugodj. De szerintem nem vagy az.
Lehet ez az egész egy összetett felfázás, úgyhogy menj el a háziorvosodhoz. Attól is lehet, hogy a barátod a kezével valamit bejuttatott és elkaptál valami fertőzést. Az elterjedhet akár végig is, szóval azért fájhat még fent a vesédnél is.
Menj el háziorvosodhoz és nyugodj meg.
2009. jan. 2. 23:21
10/14 A kérdező kommentje:
Hétfőn elmegyek háziorvoshoz. De nem ujjazott meg,mindössze "azt" simogatta.júj de félek... milyen nyavalya lehet és akkor nyugszom me,ha beszélek az orvossal. simogatással el lehet kapni bármit is? őszintén szólva már tudom,hogy mimiatt vagyok itt...zokni nélküli esték és kilógó derék... tanulok a hibáimból.remélem
Kapcsolódó kérdések: