Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betegség lehet intimrés...

Milyen betegség lehet intimrészen?

Figyelt kérdés

Már legalább 2honapja ez van, csip, viszket és fáj. folyamatosan pisilnem kell, fehér darabok jönnek ki aprók, vagy van mikor nagyobb, és bűzös nagyon, halszaghoz hasonlo

Mensturacio elott el szokott tunni, miutan elmulik a mensim folyamat elo jon.Ezzel szenvedek

Ilyenkor haziorvoshoz kell fordulni?

2023. okt. 26. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de 2 hónap alatt nem jutott eszedbe elmenni nőgyógyászhoz? A háziorvos ezzel semmit nem tud kezdeni, nőgyógyászhoz kell időpontot kérni telefonon. Ha az sztk-ba mész akkor szerencsés esetben 2 hónapon belül talán sorra is kerülsz. Amúgy esküszöm nem értem, hogy hogy tudtál ezzel ennyit várni, nekem múlthétvégén volt problémám, ami annyiban kimerült, hogy megváltozott a folyásom és szintén bűzös lett mint neked, más tünetem nem volt, azóta viszont kezelés alatt állok és szerencsére el is múlt, ezt lekopogom. Ennyi tünettel mint neked meg is bolondultam volna 2 hónap alatt. Valszeg gomba amúgy, legalábbis a tünetek alapján kb 90%.
2023. okt. 26. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Nőgyógyászhoz, de gyorsan.
2023. okt. 26. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha meg is vizsgálnak, en azert felek el menni nogyogyaszhoz, mert felek, hogy kiderulne nem vagyok mar szuz. Nem vagyok tajekozott ilyen teren
2023. okt. 26. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha egyedül mész a nődokihoz, akkor senki nem fogja megtudni, hogy nem vagy szűz, elvileg köti a titoktartás. Neki viszont őszintén kell válaszolnod a kérdéseire, mert azokból az információkból tud dolgozni, amiket adsz neki.

Hány éves vagy?

2023. okt. 26. 21:30
 5/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2023. okt. 26. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj a barátoddal, vagy egy jó barátnőddel.

Akkor a szüleidnek meg sem kell tudni hogy dokinál voltál.

Én apámmal éltem kamaszkoromban, én sem kötöttem az orrára az ilyesmit, bár nyilván szerencsésebb, ha a szülőknek ezt el lehet mondani...

2023. okt. 26. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
A leírás alapján nagy eséllyel gombás fertőzés. Canesten hüvelytabletta és krém jó lesz rá. Azt nőgyógyász nélkül is kérhetsz a patikában.
2023. okt. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!