2 naponta meg inni egy 1-2 pohár bort egy fiatal nőnek nem káros ugye?
Így kezdődik :)
Fáj a mensi vagy mi van?
Bor után majd jön a vodka, vagy a konyak...
Na meg a másik, hogy sokszor azt csak hiszed, hogy bort iszol...
Az előre elkészített karácsonyi forraltbor a legjobb példája, nálam már három éve lomol egy félig kibontott palack valami osztrák feliratúból, de olyan mintha tegnap bontották volna ki.
Egyet jegyezz csak meg.
A "rendszeres" alkoholfogyasztás = alkoholizmus!
A mennyiség, és a gyakoriság pedig teljesen mindegy.
Ha éppen úgy jön és megiszod nem gond, ha már vágysz rá vagy "jólesne", az már gond...
Ehhez jön mèg a cigi , kávé,nyugatató....😄
Itt màr gondolatban alkoholista vagy szerintem,csak valami visszatart,hogy többet igyál.Nekem ez már sok mennyiségű ,mondjuk èn legfeljebb csak a mások kedvèèrt iszom ritkán.
Csökkentsd le mèg jobban,látom rögtön nőbe is ki reszket a piàèrt
Ha már nyugtatgatni kell magad akkor káros.
Ismerősöm így kezdte, a férjével megittak kétnaponta 1-1 pohár bort a vacsihoz. Aztán már minden nap ment egy egy pohár a vacsihoz, aztán az ebédhez is. Most már naponta isznak meg ketten egy üveg bort. 10 év alatt eljutottak idáig. Nem, nem tűnnek alkoholistának, jól szituált 40-es pár. De tényleg NAPONTA kell egy fél üveg bor/fő?
"Mit értesz egy pohár alatt? "
jaja lásd Mucsi :D
Szigorúan egy pohárkával.
A rendszeresség az gond. Ekkor már csak az adagon múlik, hogy mi lesz a vége.
És miért is iszol 2 naponta? Emésztési gondod, vagy lelki gondod van?
Én nem indulnék el ezen az úton... :)
Lefekvés elött egy pohár vörösbor ajánlott is! Az egy deci,ha jól tudom!
Mennyire vagy fiatal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!