Volt már, hogy valaki kijött a hüvelygyulladásból úgy, hogy orvosi kontroll előtt semmi ilyesmi tünetet nem észlelt, de az orvos beborította a ph-ját valami sz. R antibiotikummal, és ettől lett beteg? Mitől gyógyultatok meg?
Légyszi írjatok gyógyszernevet, ph- helyreállítóval együtt.
Olyan kéne, ami tényleg segített, és nem jobban lebetegíti az embert a mellékhatásaival. Esetleg egy jó orvost, akinek ez a szakterülete, és nem találgatás alapján ír fel nem megfelelő gyógyszereket?
Én nem voltam ilyen helyzetben, de nagyon kíváncsi lettem a tiédre, mi az hogy a vizsgálaton talált valamit? Nőgyógyász? Volt citológia talán? Kenetvétel amire felírta az antiobiot? :O
Nekem semmit sem írt fel múltkor de nagyon fájt a méhnyakszűrés... :( Utána még 1 héttel is fájt! :(
Most meg felfáztam... nem hittem h nagy a baj, nem tudtam miért fájdogál a hasam, ráfogtam a peteérésre mert mostanában lenne... Erre ma véreset pisiltem. :(
Én most Suprexet kapok, nem tudom, hogy ez jó lesz-e rá, mindenesetre: PROBIOTIKUM, hat amúgy a hüvelyre is jótékonyan, és a gombák ellen is hat! ;) Amióta szedek pár havonta 2 hetes kúrákat, nem voltan felfázva, ez most nem tudom, hogy sikerült, talán azért, mert elkaptam a hasmenős vírust és nem figyeltem magamra lent... :/
Úristen. :( ezt olvasni is rémes volt. Nem tudom, hogy a színnel mit tudsz kezdeni, ami házi praktika. :/
Önmagában a P3 nem a világvége, tényleg a gyulladást jelezte a méhszájadon, simán vissza tud zökkenni P2-re úgy vélem.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!