Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Össze mehetett a mellem?

Össze mehetett a mellem?

Figyelt kérdés

Nem régiben vettünk új melltartókat és akkor jók voltak most az összes eláll (kivéve 1 de az push-up-os) Mitől mehettek össze?

Nagyon zavar hogy most mind eláll meg testnevelés órákon öltözéskor eléggé kínos.

Már szerintem 1-2 éve nem nagyon nőtt a mellem így nem vagyok benne biztos hogy vissza nő. Fogyni se fogytam így nem az miatt mehetett össze.

Van még arra esély hogy vissza nő?

Valamit tudok csinálni a melltartókkal hogy ne álljanak el?

16/L

2023. okt. 14. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
8-as nem a kérdezővel van a baj. Te vagy funkcionális analfabéta. A melltartó áll el, nem a melle. Nem úgy áll a melltartó mint amikor megvette. Ennyi. Ezt nem tudom hogyan lenet nem érteni. Neked gondolom mindegy milyen gatyát veszel, mert a mikropöcsöd még a legkisebben sem dudorodik ki.
2023. okt. 15. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
köszi 11 es.. elég lett volna a magyarázatod.. fölösleges beszólni.
2023. okt. 15. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

és ha az vagyok? azzal kezded a reggeled hogy beszólsz egy analfabétának?

jó kis ember vagy te :)

2023. okt. 15. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Leoltottál egy 16 éves lányt és én vagyok a bunkó mert helyre tettelek? Fura egy világ ez.... régen ilyenért simán kiverték volna a fogadat. Ha kihívod a rendőrt még az is megvert volna és ha hazaenged még apád is megvert volna hogy szégyent hoztál rá.
2023. okt. 15. 09:50
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
most meg halálosan fenyegetőzöl? :D oké ez még mindig nem privát chat tesó
2023. okt. 15. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
19%

tudnál értelmezni te aki nyilvánvalóann inkább analfabéta fogykós.. elolvastad volna és látnád hogy nem oltottam be sehol sem egy 16 évest.

sztem szüneteltesd magad! jó tanács

2023. okt. 15. 10:00
 17/17 anonim válasza:
dikh :DDDD
2023. okt. 15. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!