Szerintem felfáztam,menjek orvoshoz?
Szedem pár napja a tőzegáfonya kapszulát plusz amit a patikában ajánlott a hölgy gyógyszert
Néha jobbnak érzem néha pedig nem...és ez már tart egy ideje
Ha elmegyek háziorvoshoz lesz értelme vagy ugyanezt mondja majd hogy szedjem?
Vagy inkább szedjem még ezen a héten ezt a kettőt?
Hagyd a pi. Ba! Ha nem akarod, hogy felborítsa annyira a hüvelyflórád a szuperszar antibiotikumos kúpjaival, hogy hónapokig eztán ezen mellékhatásai miatt szenvedj, akkor inkább kezeld magad, vény nélküli, természetesebb alapanyagú szerekkel.
Meneküljön mindenki a nőgyógyász szakma hüvelygyulladás BNO kóddal leplezett, legális emberkísérletes, tipp alapján való, ártó terápiájától!!!! Jó nagy gáz, hogy ezzel kedvükre kontárkodhatnak, megbetegítik nevetve a sok szerencsétlent.
Felejtsd el a házipatikázást, mert a veséidet kockáztatod. Azok pedig nem tudnak regenerálódni (a máj képes rá amúgy )
A minimum egy urológiai szakvizsgálat. Esetleg STD szűrés is hasznos lehet, ez viszont soha nem fog a legtöbb urológus látókörébe kerülni, egyszerűen nem elég jók hozzá.
Bocsi, elhiszem kellemetlen ezt olvasni, de én csak jót akarok 😉
Jobbulást!
Hetero férfi
5
Férfiként sajnos nem járhatsz nőgyógyaszhoz, de hidd el így is, hogy megbetegít az antibiotikumos kúrájával, amit személyes tippje alapján ír fel neked egy pill alatt.
Tényleg, ha ffiak járnának nőgyógyászhoz, már jópár fel lenne jelentve jogosan.
6, vannak rendes orvosok is, akik legjobb tudásuk és szigorú szakmai protokollok alapján választanak antibiotikumot (jobb esetben a kórokozó laboratóriumi azonosítasa után).
Szóval nyugi. Elhiszem hogy kellemetlen a hüvelygomba, de túrós puncival lenni még mindig jobb lehet pár hétig, mint dialízisre járni élethosszig.
7-es nőgyógyász feleség.
Megfogalmazásban, stílusban tipikus.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!