Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintem felfáztam,menjek...

Szerintem felfáztam,menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Szedem pár napja a tőzegáfonya kapszulát plusz amit a patikában ajánlott a hölgy gyógyszert

Néha jobbnak érzem néha pedig nem...és ez már tart egy ideje

Ha elmegyek háziorvoshoz lesz értelme vagy ugyanezt mondja majd hogy szedjem?

Vagy inkább szedjem még ezen a héten ezt a kettőt?

2023. okt. 4. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Férfiak nőgyógyásznál?!???

Sírnának.

2023. okt. 5. 07:18
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
🤦 Teljesen mindegy, hogy feleség vagyok, férj, kőműves, orvos vagy műkörömépítő. Ha szerinted helytelenül állítok dolgokat, akkor mondd el miben tévedtem, és ne abba burkoltan, hogy péniszem van!
2023. okt. 5. 07:20
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ne abba KÖSS BELE burkoltan...
2023. okt. 5. 07:20
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy pontig teljesen oké a házipatikázás, d-mannóz por + urzinol +soooook folyadék kombóval 10-ből 9 felfázást simán kikezelek rekordidő alatt.

DE. Ha ez pár nap alatt nem hat, akkor érdemes dokihoz fordulni, múltkor pont így jártam és a 3. napon elkezdett fájni az egyik vesém, na akkor már tényleg nem játék. Persze utálom az antibiotikumot de egy vesegyulladást mégjobban utálnék szóval azért mérlegeljünk. Elmentem háziorvoshoz várva hogy akkor beutaló, másnap pisi a kórházba, másnap eredmény, erre a kezembe nyomott egy poharat hogy a mosdó arra van, visszajöttem, előkapott egy kis tesztcsíkot, belemártotta, összenézte a dobozzal hogy aha ez meg az a baci, és már írta is az antibiotikumot ami az előzőekkel ellentétben most nem csinált totális pusztítást a bél és hüvelyflórámban cserébe 2 nap múlva minden tünetem elmúlt.

Szóval röviden, próbálgasd nyugodtan az otthoni dolgokat, mert sokszor tényleg elég, de ha nem javul menj orvoshoz mert NAGYON komoly szövődményei is lehetnek.

2023. okt. 5. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:

14 aranyos, megfontolt és intelligens a hozzáállásod. Ezzel az általam (csipetnyit hevesebben) képviselt álláspont mellé is teszed a voksod.

A helyzet az, hogy kedves kérdezőnek ez már tart egy idelye. Na most aki nem mer amúgy se elmenni orvoshoz, azoknál ez legalább 4-5 napot szokott jelenteni még egy ilyen dolognál is.

A tesztcsíkok tudtommal PH-t, karbamidot, ureázt, vért (pontosabban vasat), cukrot és GENNYET detektálnak. Emlékszem egyik urológiai látogatásomra, ráadásul ügyelet volt. Azt mondta a doki ingerülten a tesztcsík leolvasása után "ez csupa genny!".

Nem mellesleg nem kell beutaló se urológiára. És ha ilyen akkut a baj (pl nem az van hogy inkontinencia, vagy erektilis diszfunkció ami lassan alakul ki) , akkor aznap ellátnak, kb soron kívül. Szóval én csak jót akarok.

2023. okt. 5. 18:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Tart egy ideJe👆

Yeah

2023. okt. 5. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy eltévesztettem-e a nyelvtant. Ezzel (érdemben) nem tudod megcáfolni, hogy igazam van.
2023. okt. 5. 21:00
 18/21 A kérdező kommentje:

Azóta néha jobb,néha ugyanolyan rossz úgyhogy kedden megyek orvoshoz leghamarabb akkor tudok elmenni

Majd megkérem hogy antibiotikumot írjon de nagyon nem szeret gyógyszert felírni és szerintem ha mondom neki hogy azt írjon direkt nem fog ...majd kíváncsi leszek mit fog mondani...

2023. okt. 7. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Az orvosok nem szeretik ha a páciens akar diagnosztizálni vagy terápiás eljárást kérni

Mellesleg mióta tart a baj? Miért nem mész urológia szakrendelésre? Nem kell beutaló

2023. okt. 7. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:

#18 hát ha erre nem ír antibiotikumot (vagy más alternatívát) mert egy hisztis kislány akár vissza is adhatja azt a diplomát. Anyám, hogy milyen orvosok vannak.

Ha pedig felírta a patikában mindenképp kérj mellé probiotikumot és ha lány vagy valamit ami megvédi a hüvelyflórát, nem biztos hogy megelőzik a bajt de csökkentik a mértékét.

2023. okt. 9. 08:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!