Akik borotváljátok magatokat az intim tájékon, nem féltek, hogy ... ?
Figyelt kérdés
... megvágjátok magatokat? Nem pattogzik ki a bőrötök utána? Nem zavaró, hogy nagyon hamar visszanő a szőr? Nem zavaró, hogy ha nincs idő borotválkozni, akkor 2-3 nap alatt borostás lesz "ott"?
Miért nem inkább gyantáztattok?
Csak kíváncsiskodok.
{egy nem borotválkozó és nem gyantáztató nőtársatok}
2023. szept. 25. 13:19
21/26 anonim válasza:
Fonál vagy thread, avagy egy poszt és a hozzá kapcsolódó kommentek összessége. A thread megnevezés eléggé elterjedt az angol nyelvű internetes kultúrában, de a fonalat is használják itthon több helyen.
22/26 anonim válasza:
Sose hallottam h fonál se a többit pedig netezek + idős se vagyok... na ma is tanultunk vmit
23/26 Metionin válasza:
2x próbáltam gyantázni, mindkét alkalommal a bőr lejött, a szőr maradt, hónapokig gyógyult. Hónaljjal ugyanígy jártam. Borotvával hetente 5 perc alatt leszedem fürdéskor és csá.
24/26 A kérdező kommentje:
23
Ez fura. Nekem iszonyatosan !!! érzékeny a bőröm és a gyantázást bírja, a borotválást egyáltalán nem.
Lehet, h rossz kozmetikusnál jártál. Vagy te rosszul csináltad magadnak.
2023. szept. 26. 11:03
25/26 anonim válasza:
Többet krémezd, szedj vitaminokat, akkor talán jobban bírja a bőröd.
A borotválás nem nagy cucc. Akkor vágod be, ha nagyon rányomod vagy egyenetlen a bőrfelület.
26/26 A kérdező kommentje:
25
Értem. Hát én maradok a gyantázásnál, már amikor. :)
2023. szept. 27. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!