Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik borotváljátok magatokat...

Akik borotváljátok magatokat az intim tájékon, nem féltek, hogy ... ?

Figyelt kérdés

... megvágjátok magatokat? Nem pattogzik ki a bőrötök utána? Nem zavaró, hogy nagyon hamar visszanő a szőr? Nem zavaró, hogy ha nincs idő borotválkozni, akkor 2-3 nap alatt borostás lesz "ott"?

Miért nem inkább gyantáztattok?

Csak kíváncsiskodok.

{egy nem borotválkozó és nem gyantáztató nőtársatok}

2023. szept. 25. 13:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Fonál vagy thread, avagy egy poszt és a hozzá kapcsolódó kommentek összessége. A thread megnevezés eléggé elterjedt az angol nyelvű internetes kultúrában, de a fonalat is használják itthon több helyen.
2023. szept. 25. 16:42
 22/26 anonim ***** válasza:
56%
Sose hallottam h fonál se a többit pedig netezek + idős se vagyok... na ma is tanultunk vmit
2023. szept. 25. 17:21
 23/26 Metionin ***** válasza:
2x próbáltam gyantázni, mindkét alkalommal a bőr lejött, a szőr maradt, hónapokig gyógyult. Hónaljjal ugyanígy jártam. Borotvával hetente 5 perc alatt leszedem fürdéskor és csá.
2023. szept. 26. 10:57
 24/26 A kérdező kommentje:

23

Ez fura. Nekem iszonyatosan !!! érzékeny a bőröm és a gyantázást bírja, a borotválást egyáltalán nem.

Lehet, h rossz kozmetikusnál jártál. Vagy te rosszul csináltad magadnak.

2023. szept. 26. 11:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Többet krémezd, szedj vitaminokat, akkor talán jobban bírja a bőröd.

A borotválás nem nagy cucc. Akkor vágod be, ha nagyon rányomod vagy egyenetlen a bőrfelület.

2023. szept. 27. 17:50
 26/26 A kérdező kommentje:

25

Értem. Hát én maradok a gyantázásnál, már amikor. :)

2023. szept. 27. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!