Akik borotváljátok magatokat az intim tájékon, nem féltek, hogy ... ?
... megvágjátok magatokat? Nem pattogzik ki a bőrötök utána? Nem zavaró, hogy nagyon hamar visszanő a szőr? Nem zavaró, hogy ha nincs idő borotválkozni, akkor 2-3 nap alatt borostás lesz "ott"?
Miért nem inkább gyantáztattok?
Csak kíváncsiskodok.
{egy nem borotválkozó és nem gyantáztató nőtársatok}
Mi lenne benne a nehézség? Leguggolok oda pillantok lehúzom kész pont. Zuhanyzás közben fél másodperc.
Nem zavar a borosta mivel csak én látom max a párom akit szintén nem zavar
3
Ki mondta, hogy van párom? Nyilván a borotválkozás/gyantáztatás hiánya miatt nincs. Ugyebár.
2
Köszi.
De tükörben kell nézned? Vagy HOGY látod, hogy HOL kell ügyködni? :)
Inkább a gyantát preferálom, így nem leszek egyből borostás és nem pattogzok ki. Kb. 2-2,5 hétig sima, utána lassan kezd nőni, de nem olyan szúrósan mintha borotválnám.
Én kozmetikussal csináltatom meg, mert amikor magam próbálkoztam a gyantával véraláfutásosra sikerült és napokig csúnya volt. Szóval inkább rááldozom havonta azt a pár ezer forintot.
Köszi a válaszokat!
7-es
Nem, igazából nem akarom borotválni az intim részeket, csak kíváncsiskodtam tényleg. De akkor úgy tűnik, hogy nem olyan nagyon nehéz dolog ez.
Én mondjuk ha szőrteleníteném, biztos, hogy gyantáztatnám, mint a 8-as válaszoló. Bár drága, de sokkal tovább tart. És tudtommal nem mindegy, hogy BÁRMILYEN szőrtelenítésnél (kivéve a szőrtelenítő krémet persze) hogyan feszíted meg a bőrt, milyen irányból milyen irányba mozgatod akár a borotvát, akár a gyantacsíkot, stb. (Ezért sem értem, hogy hogyan lehet jól borotválni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!