Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik borotváljátok magatokat...

Akik borotváljátok magatokat az intim tájékon, nem féltek, hogy ... ?

Figyelt kérdés

... megvágjátok magatokat? Nem pattogzik ki a bőrötök utána? Nem zavaró, hogy nagyon hamar visszanő a szőr? Nem zavaró, hogy ha nincs idő borotválkozni, akkor 2-3 nap alatt borostás lesz "ott"?

Miért nem inkább gyantáztattok?

Csak kíváncsiskodok.

{egy nem borotválkozó és nem gyantáztató nőtársatok}

2023. szept. 25. 13:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10

De ezt miért kellett leírni? :) Fuss nyugodtan, nem fogok utánad szaladni. :)

2023. szept. 25. 14:51
 12/26 anonim válasza:
100%
Egyetértek a kérdező kèrdéseivel. Én sem tudom lebototválni. Dimbes-dombos nem tudok normálisan odaférni. Csak trimmelem.
2023. szept. 25. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Piszkáljátok h szőrös... azt a hapsik se különbek... jajj mert ők pasik? És? Ha én letudom borotválni akkor a pasi is legyen már annyira igényes meg higiénikus. Jajj hát az sose baj... ezer meg egy ilyen van....

Aztán elvárjárok h szőrösen vegyük a szánka azt a pirinyó kolbit... :D a bundás virslit nem szeretjük.

Jajj meg szőrös a nuni... ti nyalni úgyse szerettek meg pettingelni luxus... áll a dákó azt mehet... akkor nem mindegy h szőrös v nem?

2023. szept. 25. 15:29
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

Le is borotválom. Nem, nem szeretjük a szőrös nunit, se a hónaaljkutyát!

Frida Kahlonak a vastag szemöldök és bajusz jól állt, az még elmegy, de nem mindenkinél!

2023. szept. 25. 15:33
 15/26 A kérdező kommentje:

14

"Nem, nem szeretjük a szőrös nunit, se a hónaaljkutyát!"

Csak a saját nevedben nyilatkozz. Én sem mondom azt, hogy csak a szőrös férfi intimtájék a jó. Nekem igen, másnak nem.

2023. szept. 25. 15:47
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
Elhiheted hogy nem sok pasi szereti, beszéltem egy párral bocs.
2023. szept. 25. 15:50
 17/26 A kérdező kommentje:

16

Teljesen feleslegesen vitázunk. Én csak az időt töltöm ezzel, remélem, te is ráérsz napestig.

Persze, hogy nem sok pasi szereti. És? Kit érdekel? Már megállapítást nyert, hogy nincs pasim, nyilván ezért. :)

A kérdést nőknek akartam feltenni, csak sikerült szórakozott professzor módjára csak a kérdés végére odabiggyeszteni, hogy "nőtársatok". Főleg nők válaszoltak rá szerencsére (mert az ő válaszukra voltam és vagyok kíváncsi). Mindenki hepi. Legyél te is az! (kacsintós szmájli)

2023. szept. 25. 15:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Jah, a kategória jó ("nők egészsége").
2023. szept. 25. 16:05
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
Olyan jó az ilyen fonalakat olvasni, mindig megerősítenek abban, hogy utáljam az emberiséget.
2023. szept. 25. 16:08
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Fonalakat olvasol? 🤔

2023. szept. 25. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!