Mehetsz simán, egyáltalán nem kell leborotválnod, nem fog vele foglalkozni. Ahogy akarsz Úgy mész. Sehogysem gáz.
2023. szept. 24. 12:11
2/24 anonim válasza:
Miért szidna le? :D És aki egyáltalán nem borotválja, az szerinted nem jár nődokihoz?
2023. szept. 24. 12:14
3/24 anonim válasza:
Amúgy a normális állapot a szőrös. Ha hiszed, ha nem. Sőt az orvosok nagy része egészségtelennek tartja a lenti borotválást.
2023. szept. 24. 12:14
4/24 anonim válasza:
Engem a jó múltkor a nőgyógyász szólt meg érte, hogy talán nem kellene borotválni. :)
2023. szept. 24. 12:16
5/24 anonim válasza:
A borotválás egy esztétikai dolog. Az alap állapot a szőrös.
2023. szept. 24. 12:19
6/24 anonim válasza:
Szerinted az orvosnak az a dolga, hogy szidjon? Nem az, hogy vizsgáljon és gyógyítson? Kicsodád ő neked, az anyád, vagy az iskolaigazgatód?
2023. szept. 24. 12:40
7/24 anonim válasza:
Nyugodtan menj ahogy szeretnél.
Ez a szomorú hogy sajnos vannak olyan orvosok akik leszidnak. Nálunk ugyan nem a magánellátásban de nőgyógyász orvosok rendszeresen kötekednek tetoválás miatt vagy testsúlyért, holott ők sem soványak.
2023. szept. 24. 12:50
8/24 anonim válasza:
Saját magánügyed.
Nekem szólt már be doki, amiért borotválom, mire közöltem vele, ahelyett, hgoy kötekedne, mert nincs jobb dolga, a rákszűréssel foglalkozzon, ami a munkája.
Nem tetszett neki, ofc, de mi jogon magyaráz? A szőrzetnek esztétikai szerepe van, nekem nem tetszik, leszedem, pont. Köze nincs hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!