A canesten krém önmagában elég lehet?
Gombás fertőzéssel küzdök egy ideje, az orvos is csak canesten combi unot mondott, hogy használjak. Mindenfélét kipróbáltam, igazából mindig visszatért. A fürdőszobai polc canesten krémmel van tele, ilyen helyzetekre. De most olyan szintű már a szag, hogy a rövidnadrágom ott büdös. Pedig 2x mostam már ki egymás után. Áztattam, ezt egyébként mivel tudnám kiszedni? (kedvenc nadrág)
Elég, ha csak canesten használom? Azt esetleg felkenjem a hüvelyembe?
Párom is keni a makkját canestennel, hogy ne pingpongozzunk. Bár ilyenkor szexelni sem lehet normálisan, nem is ajánlott...
19l
Ha kellemetlen szagú a hüvelyed/fehérneműd, akkor az tuti, hogy nem gomba, az ugyanis nem okoz kellemetlen szagot. Hiába is kezelgeted Canestennel, ha bakteriális fertőzésed van.
Vagyél betadine kúpot, utána meg hüvelyflóra helyreállítót, vagy keress egy rendes nőgyógyászt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!