Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nem terhesség ugye? tesztel...

Ez nem terhesség ugye? teszteljek?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a fejem, kis hőemelkedésem is volt és hánytam 1x. Ez a hányás mega többi nem terhesség miatt lehet ugye?

Fogamzásgátlót szedek rendszeresen, múlt héten volt a megvonásos vérzésem, tegnap pedig elkezdtem az új levelet.

Tegnap 6 óra körül csináltam egy tesztet az negatív volt.

2023. szept. 19. 07:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Írtam fentebb, három-négy órán BELÜLI hányás-hasmenés esetén van gáz, nálad már bőven felszívódott. Elhiszem hogy aggódsz, de ez nem normális aggódás már, túlzásba viszed!
2023. szept. 20. 11:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Csak amiatt aggódom, hogy tegnap este nem használtunk kiegészítő védekezést, és aznap reggel hánytam. tegnap este 7kor rendben bevettem a bogyót és este később volt együttlét. Ennyi.
2023. szept. 20. 11:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem vagy terhes a júniusi óta, annyi helyen voltál vele,meg is jött mindig....És a tegnapi miatt sem lehetsz az.Minden betegtájékoztató azt írja, hogy pár órán belüli hányás a gond,de ha jól értem,akkor nálad annál sokkal több telt el.

Viszont igazat adok az előttem szóloknak.Ez a szintű szorongás, aggódás már nem normális.Nem nőgyógyászatra, hanem másféle orvoshoz kellene menni, és ezt most nulla rosszindulattal írom.Ilyen méretű több hónapos szorongás mellett nem igazán lehet minőségi életet élni.

2023. szept. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!