Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nem terhesség ugye? tesztel...

Ez nem terhesség ugye? teszteljek?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a fejem, kis hőemelkedésem is volt és hánytam 1x. Ez a hányás mega többi nem terhesség miatt lehet ugye?

Fogamzásgátlót szedek rendszeresen, múlt héten volt a megvonásos vérzésem, tegnap pedig elkezdtem az új levelet.

Tegnap 6 óra körül csináltam egy tesztet az negatív volt.

2023. szept. 19. 07:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2023. szept. 19. 11:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy érti, hogy aminek ellenállsz, az hat rád.

De ha ennyire félsz a terhességtől, ne szexelj. Annál tutibb védekezés nincs. Amúgy, a leírtak alapján nem lehetsz terhes. Ez valami vírus lesz.

2023. szept. 19. 12:08
 13/23 A kérdező kommentje:

Tudom. Csak volt egy eset és azóta félek mindig.

Június 18-án az utolsó szem tablettát kihánytam. Utána jött a 7 naposszünet, ez idő alatt csak 2x volt együttlét, az is óvszerrel. Majd az új levél 3. szeménél már nem használtunk kiegészítő védekezést. Azóta sokat teszteltem, voltam nőgyógyásznál július 28-án aki hüvelyi ultrahangon nem látott semmit. Azóta volt megvonásos vérzésem mindig, ahogy kell, 1x volt, hogy nagyon kevés jött. Múlt héten is rendben meg jött a vérzésem. Azóta az est óta nem volt olyan, hogy egy tabletta kimaradt volna, vagy hánytam volna a bevétel után.

Ezért félek azóta és ijedtem meg, hogy ma reggel 1x hánytam és hogy ez terhesség-e

A júniusban történt eset miatt nem derülhet ki most terhesség? Pl jövő héten ha tesztelnék? Azóta szedtem rendben a tablettát, nem maradt ki egy sem.

Január óta szedem a dinelle fogamzásgátlót, de az eset előtt nem aggódtam ezen.

2023. szept. 19. 12:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Te hypochonder vagy :D
2023. szept. 19. 12:32
 15/23 A kérdező kommentje:

Igen ezt tudom sajnos :D

De akkor mit gondolsz a fentebb leírtakról?

2023. szept. 19. 12:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy (agyilag, esetleg most testileg is, vmi vírus), nem terhes. Ha nem hiszel a nőgyógyásznak, teszteknek, akkor nekünk majd igen? Bocsi, de ez már tényleg nem normális, 3 hónapja volt az eset, kiegészítő védekezés, jelentkezett vérzés, voltál most is nőgyógyásznál, negatív tesztek, és még mindig bizonytalan vagy, és továbbra is tesztelgetni akarsz?
2023. szept. 19. 14:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy terhes vagy!

Szerintem inkább lehet savad volt vagy koronás vagy

De a terhesség kb kizárva

2023. szept. 19. 19:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Hogy Én mit gondolok, kedves kérdező? Vizsgáltasd ki magad. Egy pszichiáterrel, de minimum pszichológussal. A 16-os jól leírt mindent!
2023. szept. 20. 10:52
 19/23 A kérdező kommentje:

Csak aggódom.

Ha hétfőn este 7 órakor vettem be a fogamzásgátlót (szünet utáni levél első szeme) és másnap kedd reggel kb fél 7 után hánytam addigra már felszívodott a tabi? Kedd este nem használtunk kiegészítő védekezést

2023. szept. 20. 11:02
 20/23 A kérdező kommentje:
De én úgy gondolom ennyi idő alatt felszívódott már
2023. szept. 20. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!