Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők. Nektek egy 10-es...

Lányok, nők. Nektek egy 10-es skálán mennyire nehezíti meg a mensi a mindennapjaitokat?

Figyelt kérdés

10/1 az egyáltalán nem, a 10/10 a fel sem tudok kelni.

Esetleg odaírhatjátok mivel foglalkoztok, mi a munkátok.

Pl, 10/4 tanuló, 10/8 pénztáros stb.

2023. szept. 17. 09:38
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
35%
Miért vannak a kérdésre azok a válaszok lepontozva, amik a kérdésre felelnek?
2023. szept. 18. 13:40
 32/41 anonim ***** válasza:
34%

#35 én a helyedben örülnek a szerencsémnek és mélyen csendben lennék. Nekem se nagy öröm mikor olyan érzésem van az egész altestemben, mintha egy nagykést forgatnának benne.

Tudod, úgy lehet megkülönböztetni a hülyét a többitől, hogy az illető elképzelni sem képes, hogy az élet másmilyen is lehet, mint amilyennek ő tapasztalta.

2023. szept. 18. 13:52
 33/41 anonim ***** válasza:
24%

Első nap 9/10 második 6/10 a többi 3/10

bolti eladó

2023. szept. 18. 14:08
 34/41 anonim ***** válasza:
53%

32.: Na, és mégis miféle szerencsének örüljek??

Annak, hogy egyre több helyen vezetik be a menstruációs szabadságot és így dolgozhatok helyettetek is?

Nahát, tényleg hatalmas szerencse! :D

Mit nem adnék érte, hogy végre nekem is "fájdalmas" legyen a menstruációm és dögölhessek otthon a semmivel!

2023. szept. 18. 14:33
 35/41 anonim ***** válasza:
18%
Miért szavaztatok le, itt mindenki hülye?
2023. szept. 18. 14:46
 36/41 anonim ***** válasza:
26%
Ha választhatnék hogy jó közérzettel dolgozzak vagy menstruáljak és otthon legyek mindig az előbbit választanám.
2023. szept. 18. 14:47
 37/41 anonim ***** válasza:
42%

Tiniként az első napokon nagyon szenvedtem. Ez a hetvenes évek végén volt, amikor kb mindenki ( orvosok is) úgy vélekedtek, hogy ez hiszti, ilyen nincs. Nagyon sok is volt , alig bírtam vattával

Aztán felnőtt koromban kiderült, hogy részlegesen kettőzött méhem van. A sok dresszúrától a terhességi görcsöket, fájdalmakat se tartottam kórosnak, ugye belémverték, hogy ilyen nics, ez csak nyafogás, aztán szegény kisfiammal 32 hétre sürgős császár lett belőle , mett levált a méhlepény, de én még aznap is a fájdalmak ellenére dolgozni mentem.

Ennyit a női hisztiről.

Szülés után 3/10 re csökkent.

Ui.; Hogy mennyire nem egyforma. Azóta már olvastam kisérleteket: méhűri nyomást mért valaki, meg szöveti prosztaglandin szintet. Hatvanszoros eltérés volt a legalacsonyabb és a legmagasabb értékek között.

Szóval nőként se tudhatjuk, a másik miket él át. De a saját tapasztalataim miatt, senkiét se vagyok hajlandó kétségbe vonni.

Azóta már 0/10 túl a kliaxon.

2023. szept. 23. 21:31
 38/41 anonim ***** válasza:
48%
10/1, de csak mióta fogamzásgátlót szedek. Előtte az erősség miatt azért akadt néha diszkomfort érzés. Mondjuk akkor 10/5. Irodai munka. Nem panaszkodom, végül is, akkor is bármikor kimehettem a mosdóba. De most munkahelyen nem is ürítek kelyhet, csak otthon, mert meg se telik.
2023. szept. 24. 00:26
 39/41 anonim ***** válasza:
49%

0/10, gimiben tanulok.

Ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam. Viszont tényleg sajnálom azt, akinek olyan, hogy alig bír felkelni. Olyan pedig, hogy hisztinek nevezzem a másik fájdalmát, eszembe sem jutna. Persze, mindig lesznek, akik kihasználják például a tesi felmentést (tudok ilyenről, be is vallotta), de ennek ellenére tényleg van olyan, akinek pokol az első pár nap. Szóval kitartást lányok, erősek vagytok! :))

2023. szept. 24. 01:11
 40/41 anonim ***** válasza:
29%
10/3, az első két nap kicsit kellemetlen, de amióta tampont használok, nem olyan vészes. Szűzként utáltam, hogy mindig félrecsúszott a betét. Meg olyankor olyan erős, hogy reggel is zuhanyoznom kell. A derekam néha fájdogál, de nem vészes.
2023. szept. 24. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!