Kényelmetlen a tampon használata,fáj a felhelyezés,idegentest érzésem van tőle.De ha suliba megyek muszály használnom.Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Menstruáció,tampon,fájdalom2023. szept. 10. 15:01
11/19 anonim válasza:
7-es vagyok semmi baj nincs ezzel, a kérdezőnek szerintem csak jó ha eggyel többen megerősítenek egy dolgot. Kiindulva abból hogy én is szoktam kérdezni itt 😅
12/19 anonim válasza:
Nem akarom ismételni az előttem szólókat, de milyen iskola az, ahol muszáj tampont használni?
13/19 anonim válasza:
Valószínűleg valami 12-13 éves kezdő menstruáló lány lehet a kérdező, és nem akarja, hogy a WC-ben meghallják mások a betét csomagolásának csörgését, amikor cseréli, vagy tesi órán, hogy átlátszódjon, vagy lássák a többiek az öltözésnél, stb. És ugye tampon esetén ezek nem állnak fenn.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat,valószínű nem helyeztem fel eléggé.Azért lenne jobb a tampon mert nem kellene a kényelmetlen betétet cserélgetnem,míg iskolában vagyok.
2023. szept. 11. 09:24
15/19 A kérdező kommentje:
12 Semmi baj az iskolával nincs kötelezővé téve,hogy muszály tampont használni.
2023. szept. 11. 09:31
16/19 anonim válasza:
De azt ugye tudod, hogy a tampont is cserélni kell elég sűrűn?
17/19 anonim válasza:
Egyébként a muszáj-t pontos j-vel írjuk, kérdező.
18/19 anonim válasza:
Amikor megjott (12-13 voltam) évekig betétet használtam. Majd egy alkalommal túrázni mentünk és pont aznap jött meg. Nekem az első nap a legerősebb. Megpróbáltam a tampont es szörnyű kellemetlen volt. Azóta már 22 éves vagyok kb 17 évesen próbáltam elsőnek. Mára már simán megy a felhelyezés, ebbe is bele kell jönni. Akik előttem írták jól mondták hogyan kell. Nem tudom hány éves vagy, milyen erős a vérzésed, de szerintem ha nem muszáj akkor maradj a betétnél. Nekem az első napokban muszáj a tampon, sajnos nagyon erős vérzésem van, a betét miatt rengetegszer kerültem kelletlen/ átázós helyzetbe.
19/19 anonim válasza:
Nem "muszáj" a tampon. Ha kényelmetlen, nem kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!