Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztás problémákból ki...

Cisztás problémákból ki hogyan gyógyult meg?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, 20 éves és tegnap derült ki hogy tele vagyok kisebb nagyobb cisztákkal, így fel kell keresnem egy endokrinológust.

Dolgozom ugyan, de nem tudom megengedni magamnak a magánorvost és megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy endokrinológusból van e tb támogatott. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok Bács-Kiskunban akkor kérlek osszátok meg velem illetve akinek hasonló problémája volt nagyon hálás lennék ha mesélne ennek az egész dolognak a kimeneteléről.

2023. aug. 10. 10:22
 1/3 qborka ***** válasza:
100%

Természetesen van endokrinológus az állami intézményekben is.

Nekem is voltak cisztáim,3 évig nem menstruáltam,már műtét is szóba került,am8be nem egyeztem volna bele egyébként.

Maguktól elmúltak a cisztáim.

2023. aug. 10. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Nekem van egy cisztám! Kontrolla kell mennem nem e növekszik! Csináltym egy 6 hetes kurát Cickafark és Diófalevél teából, mindig este kell elfogyasztani langyosan! Felválltva inni! Most viltam 3 hónap elteltével kontrollon, nem növekedett a cisztám, csökkent kicsit a mérete, (2 cm).Legközelebb fél év mulva kell ujra mennem.
2023. aug. 10. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
És egyébként a ciszta befolyásolja a terhességet? (Nem szeretnénk egyelőre babát csak a későbbiek miatt kérdezem)
2023. aug. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!