Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most szerintetek terhesség,...

Ez most szerintetek terhesség, vagy csak simán késik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Július elején volt meg utoljára a menstruációm. Azt tudni kell rólam, hogy sosem volt rendszeres, volt, hogy egy hónapot is késett. Körülbelül két héttel ezelőtt egy napig volt egy nagyon kevés halvány rózsaszínes folyásom. Pár nappal ezelőtt arra ébredtem fel az éjszaka kellős közepén, hogy nagyon erősen görcsöl a bal petefészkem, de a vérzésem azóta sem jött meg. Csináltam teszteket is, mind negatív. Holnap megyek endokrinológushoz és nőgyógyászhoz is. Volt már valaki hasonló helyzetben? Gyereket nem szeretnénk. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2023. aug. 9. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Voltam és szoktam is lenni ilyen helyzetben mai napig, de nekem ezt hormonális probléma okozza. Erre pontosan majd az orvos tud választ adni.
2023. aug. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!