Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mellett terhesség?

Fogamzásgátló mellett terhesség?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve szedem a fog.gatlót.

A barátom nem megy el bennem mert kozeli ismerősöm lett terhes gyogyszer mellett es nem akarok kockáztatni.

Júliusban együtt nyaraltunk volt napi 2x szex de nem ment el bennem. Akkor kezdtem az új levelet. Meg is jött a 7 napos szünetben de erősebben véreztem.

Előtte napon nagyon berúgtam es alapbol ha megjon hanyingerem van nem tudok enni stb de ez most felnagyobodott.

Elmult a mensi el is keztem az uj levelet de meg mindig etvagytalan vagyok, es neha van hanyingerem.

Igaz nagyon stresszes ember vagyok es lassan itt van a vezetes vizsga elegge izgulok miatta.

Lehet a hanyinger stressz alapú sőt valószínű de az etvagytalansag nem jellemző ram.

Kérlek titeket ne kövezzetek h akkor minek szedek gyogyszert stb…

2023. aug. 6. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Akkor minek szedsz gyógyszert?

Nem vagy terhes.

2023. aug. 6. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Szia ha nem hánytad ki a gyógyszert akkor biztos nem vagy terhes egyébként ha meg nyugtat csinálj egy tesztet akinek aggályai vannak szerintem ez lenne az alap.
2023. aug. 6. 16:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem hánytam ki semmi ilyen nem történt.

Csak amiota gyogyszert szedek nem volt ilyen eros mensim

2023. aug. 6. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
2/3 as válaszoló vagyok figyelj ha nem hánytad ki akkor nincs gond, de mint írtam teszt és probléma megoldva egyébként csak azért írtam, hogy tudd mi nők sem vagyunk gépek és oké, hogy nagyon erős volt, de hát egyszer ilyen egyszer olyan. Felesleges ezen parázni ráadásul ha jól emlékszem azt írtad el se ment benned akkor még is hogy lehetnél terhes?? Oké elő váladék során is be csúszhat a baba de szerintem beteges ahogy rettegsz ez már inkább pszichológus és nem bántásból írom hanem mert segíteni szeretnék. Konkrétan azért szed a nők nagy % gyógyszert hogy a pasi el tudjon menni bennük nálad ez sincs akkor nem értem szóval ezért írtam hogy nem jó ez a beteges félelem.
2023. aug. 6. 16:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom jarok pszihologushoz nem e miatt de errol is szoktunk beszelni
2023. aug. 6. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Örülök neki hogy dolgoztok ezen akkor hogy maximálisan meg tudj nyugodni ha városban laksz még simán nyitva van gyógyszertár drogéria egy teszt és meg nyugszol. De hidd el nekem szinte KIZÁRT hogy terhes legyél. De ugye te is tudod hogy a biztos az ha nincs szex akkor nincs para de gondolom az se neked se a párodnak nem lenne jó. El se tudom képzelni, hogy aki ennyire parázik egyáltalán hogy élvezi a szexet. Na mindegy.
2023. aug. 6. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy alapbol nem paraztam rajta le tudom szarni. Csak hatha hanyingere van az embernek ilyenek akkor eszebe jut hogy mivan ha…

de kizart szerintem is

2023. aug. 6. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a biztonság kedvéért még használjatok óvszert, tetess fel spirált, és a naptárt is nézegessétek a tabi+megszakítás mellett!

Tabit szedsz rendesen, nem megy el benned, jelentkezett vérzés, a szokottnál erősebben is, hogy a fenébe lennél terhes??? Beteg vagy, pszichésen. Tudod, hány millió dolog van, ami hányingert okozhat?

2-es: Nevetséges maga a javaslat is, hogy csináljon tesztet, és az a baj, hogy aki ennyire parás, azt a teszt sem fogja maradéktalanul megnyugtatni.

2023. aug. 7. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Ha eleve nem megy el benned, akkor miért is mérgezed magad? Tök feleslegesen szedsz gyógyszert.

Pszichésen komoly problémáid vannak, és ERRŐL kéne beszélni a pszichológusoddal, mert erre a párkapcsolatod is rámehet, amint a barátod besokall a felesleges problémagyártásodból.

2023. aug. 7. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer azért van hogy ne legyél terhes. Akárhányszor megy el benned nem lehetsz az. Ha normálisan szeded 0% az esély rá.
2023. aug. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!