Fogamzásgátló mellett terhesség?
Rengeteget olvasok arrol itt hogy gyogyszert szedett es terhes lett. Azok esnek mellete teherbe akik nem szedik rendesen?
Ha minden nap beveszi az ember nem hanyik nem kap antibiotikumot akkor kb esélytelen? Vagy van olyan aki jol szedte teljesen es megis terhes lett?
Mert azt sose irjak hogy terhes lett de elcseszte mondjuk a beszedést vagy mas ok volt
Ugyanez foglalkoztat engem is. 10 évig szedtem fog.gátlót, nem lettem terhes, mikor letettem, egyből. Szerintem még akkor is esélytelen, ha egyszer-egyszer kihagysz egy-két szemet. Szóval nem tudom. Annyi bizonyos, hogy túl sokan esnek mellette teherbe.
Igazából tudod mi az érdekes? Hogy igazán mekkora tabu elmondani még anonim oldalon is, hogy igazából nem szedte rendesen.
Ugyanez a "védekeztünk, de becsúszott". Aztán sokszor bevallják, hogy "kicsit betette előtte nélküle is".
Amit igazán elhiszek, amit a múltkor olvastam, hogy terhes lett egy nő, miközben a férje már vazektómált volt. Bár azért a férj helyében lenne bennem egy kis nyugtalanság...
Ja :) szerintem nincs okod valódi aggodalomra.
Én meg azért kattogok, mert örülnék, ha becsúszna, de tényleg véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!