Fogamzásgátló mellett biztos nem lehetek terhes??
Sziasztok!
Lassan egy éve már, hogy fogamzásgátlót szedek. Az elmúlt egy évben nagyon ritkán fordult elő hogy 1-1szem kimaradt volna de mindig a tájékoztatónak megfelelően jártam el, megvonásos vérzések is megfelelő időben és rendszeresen jelentkezett.
Viszont (tudom tudom .. sokan most fognak betámadni..) egyszerűen nem tudom megengedni a pároknak hogy belèm élvezzen , mindig megkérem hogy húzza ki előtte pedig tudom hogy mar régóta szedem a gyógyszert.. annyi helyen hallottam mar hogy gyógyszer mellett is teherbe esnek es muszáj valakitől hallanom mennyire lehetek biztos benne ha belém élvezne se lenne gond :( nézzetek hülyének de tényleg van bennem egy megmagyarázhatatlan rettegés a teherbe eséstől pedig 21 eves vagyok …
Szia!
Nagyon ritka jelenség, de előfordulhat mellette is persze. De erre tényleg csekély az esély, attól még tudom, hogy böki a csőröd, hogy ott van.:D
Tudom, hogy sok pasinak nem tetszika gumizás, ugyanakkor az nem csak plusz védelemre van, hanem a nemi betegségeket csak és kizárólag az képes megelőzni. És mint tudjuk, vannak igen komoly dolgok is..
De, ha a gumi semmiképp nem játszik, akkor esetleg ezt a kettőt javasolnám megnyugvásodra:
-hormonmentes fogamzásgátló használata mellé a termékeny időszakban
-vagy hormonmentes dolog nélkül, szimplán figyelnél a naptárra is tabi mellett. Azért terméketlen időszakban tabival fixen nem lehetsz terhes. Középidőben meg akkor húzza ki a párod, ha téged ez megnyugtat. Sose köss ezekbe kompromisszumot, ha az egyik fél félelem miatt nem tudja elengedni magát, az nem okés.
100%-os védekezés nincs
(mondjuk de, pl anyukámnak akinek kiszedték a belső szerveit amik egy terhességhez kellenek...)
Egyébként meg, hogyha úgysem élvezhet beléd, nem kell mérgezned magad, hanem felhúz egy óvszert aztán csá.
Legalábbis ha már szétcs.szem magam a fogamzásgtlóval (NEM tudhatod, neked épp nem okoz-e bajt), akkor hadd menjen már el bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!