Fogamzásgátló mellett miért nem jött meg?
Figyelt kérdés
29.napomon vagyok görcsöl a hasam meg érzem hogy fájdogál, de alig folyt egy csepp vérem, csak éppen barnázgatok. Valaki járt már így? Hétfőn van időpontom dokihoz.2023. jan. 12. 10:02
1/7 anonim válasza:
Mert ha már szeded egy ideje, akkor lehet, hogy nagyon elvékonyodott a méhnyálkahártya. Vagy terhes vagy. De ha úgy is mégy dokihoz, akkor meg tök feleslegesen tippelgetünk itt, hétfőn kiderül.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes,csináltam tesztet. És érzem hogy görcsöl a hasam, de alig jön valami. Gondoltam addig megkérdezem nem-e járt valaki hasonló helyzetben
2023. jan. 12. 14:06
3/7 anonim válasza:
A fogamzásgátló képes teljesen megszüntetni a mensit. Fix nem vagy terhes ha jól szeded.Tarts szünetet
5/7 anonim válasza:
4-es, mert nem normális, hogyha nem menstruál - persze, tudom, fogamzásgátló mellett nincs ciklus, csak megvonásos vérzés, de amikor már AZ SEM, akkor a hormonrendszer az alapjaiban szétcs.sződött.
6/7 anonim válasza:
Kérdező szétcs@szted a hormonháztartásod ez megvonásos vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!