Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még ez is normálisnak tekinthe...

Még ez is normálisnak tekinthető fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

A ciklusom második napján (12.10.) kezdtem el szedni a Roxanelle-t. Az elején minden rendben volt, majd 22-én elkezdett pecsételő vérzésem lenni, ami nem lepett meg annyira, mert olvastam, hogy simán előfordulhat. Reméltem, hogy pár nap alatt elmúlik, de 2-3 napra fel is erősödött majdnem rendes menzesz erősségűre, a hasam is fájt, majd visszaszelídült ismét pecsételésre. Már a placebo hét 4. napjánál tartok, (12 napja tart a vérzés), próbáltam megsaccolni, hogy talán 2 napja kezdődött a már megvonásos vérzés. Annak ellenére, hogy másoktól azt hallottam, hogy ez sokszor gyengébb, mint a rendes menstruáció volt, nálam rosszabb. A fájdalom közel hasonló, viszont sokkal többet vérzek, mint szoktam. (Tegnap is 2 óránként kellett betétet cserélnem és éjszaka is kétszer akkora mennyiség volt, mint szokott, (hajnalban fel is ébredtem arra, hogy átáztam).

Mással is történt ilyen és aztán normalizálódott vagy valószínű, hogy gyógyszert kell majd váltanom? Illetve orvoshoz most kéne elmennem vagy majd csak ha 3 hónap múlva se változik a dolog?

2023. jan. 3. 11:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, hiszen a fogamzásgátló nem azonnal állítja be a vérzést, az elején lehet összevisszaság.

Amúgy milyen betétet használtál, hogy átázott? Mert nem mindegyik való erős vérzésre. Kombináld esetleg tamponnal ha nem szeretnél átázást.

2023. jan. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!