Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hóközi menstruáció?

Hóközi menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Cypromixről a Belara fogamzásgátlóra kellett váltanom, melyből még legalább 9 szem van az első havi vérzésig. Egy szem a hét elején kimaradt véletlen, de utána folytattam tovább a szedését. Tegnap reggelre véres-barnás folyásom, mára pedig rendes vérzésem lett. Ilyen esetben el kell szednem a további szemeket vagy le kell állnom velük? És ha nem tovább kell szednem, akkor vàrható menzesz a rendes időpontban is?

2023. aug. 5. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
De ne idegesíts már fel korán reggel a hülyeségeddel! Most keltem fel, és erre kell hogy felkeljek? Mond csak, milyen messze van a doki? Szerinted mi azok vagyunk? Nő létedre, azért tanulj már meg érteni a testedhez.
2023. aug. 5. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
1 vagyok! Szerinted a régi korban mennyit aggódhattak ezen, vagy inkább hogy boldogulhattak a nők, mikor még gyógyszer sem volt, ezen gondolkodj el.
2023. aug. 5. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szedtem Belarát és állandó problémám volt mellette a vérezgetés. Egyszer volt, hogy meg is jött mellette erősen. Akkor is végig szedtem. De akkor már szünetben nem jött meg
2023. aug. 5. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Tegyük rendbe a dolgokat. Fogamzásgátló tabletta szedése mellett NINCS menstruáció. Ami a szünetben kezdődik az megvonásos vérzés. Ha az aktív szemek közben vérzel az pedig köztes vérzés. Az is normális valamilyen szinten hiszen mű hormonokat szedsz...

Fogamzásgátló tabletta szedése során le kell tojni nagy ívben hogy mikor mi hogyan folyik belőled. Azt kötelező jelleggel úgy kell szedni ahogy a betegtájékoztató írja. Vagyis 21 szem 7 nap szünet és így tovább (gyógyszertől függ).

De az ilyen kérdéseket olvasva mindig rájövök hogy miért van ennyi "terhes lettem fogamzásgátló tabletta mellett" kérdés... Összevissza kapkodjátok mint a cukorkát. Mondom ezt úgy hogy én is szedtem 7 évig. 7 év alatt egyet felejtettem el bevenni (de azt is pótoltam 12 órán belül).

27N

2023. aug. 6. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!