42 èves vagyok, elmaradt a menstruációm, ez már a változókor?
Szègyellem na :(
Anyám 50 felett volt, mikor elkezdődött nála.
Mi szégyellni van ebben? Komolyan olyan a felfogásod, mint egy hisztis tininek. Az én anyukám 40 éves kora óta nem menstruál. Akkor most őt nézzük le?
Én 39 éves vagyok, abszolút nem érdekel, hogy mikor kezdődik a változó kor.
Bocs, kérdező, de nem lehetsz túl okos, ha te ezt szégyelled.
Perimenopauzának hívják azt az időszakot, amikor a menzesz elkezd elmaradozni. Én 45 vagyok, kb. egy éve vannak ilyen tüneteim, és tök boldog vagyok, hogy végre elmarad ez a szarság. Nem kell betétet venni, nem kell azon aggódni, mikor lesz foltos a ruhám, vagy hogy kibírja-e a betét a következő egy-két órát, és nem borul fel a hüvelyflórám minden erősebb menzeszt követően. Én ezt áldásként élem meg, nem szégyenként, pláne, hogy a terhesség miatt sem kell többé aggódni.
40 éves vagyok. Nálam tavaly októberben kezdődött el. Az aránylag erős és hosszú menzeszem nagyon felerősödött,majdnem elvéreztem a munkahelyen. Férjem jött értem este 21kor.
Kaptam a nőgyógyásztól vérzéscsillapító gyógyszereket. Mondta,hogy ez már az,és akár 10 évig is eltarthat,mire elmúlik a menzeszem.
Epedve várom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!