Miért van ez? Megjött aztán elmúlt?
Menstruálcióm 7-re lenne esedékes viszont tegnap 4-én azt hittem hogy meg fog jönni mert reggeltől barnázgattam és úgy éreztem hogy megjön
De ez csak egy napig tartott ma 5-e van és semmi teljesen elmúlt és az érzés sincs már hogy meg akarna jönni
Ez mitől lehet?
Talán érdemes lenne online, vagy a Való Életben nőgyógyászt keresni, aki ténylegesen helytálló szakmai információval tud szolgálni.
Bocsánat, Kérdező de az imént kaptam egy hisztirohamban fetrengő, idegbeteg választ egy kismamától.
Ui: esetleg azt jelezheted, ha kizárólag hasonló terminusban tartó, hasonló tünetekkel rendelkező kismamák válaszát várod.
Nem vagyunk jósok 🤷♀️
Lehet meg fog jönni, lehet progi hiány, lehet csak megeröltetted magad, lehet hormonzavar..... 1000 oka lehet.
A terhesség lenne az utolsó amire gyanakodnék. Márcsak a kategória választásod miatt írom ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!