11-15 óráig megjött, aztán elmúlt. Akkor most már tuti, hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt...
Mindig megvan rendesen pár napig.
2014. okt. 16. 09:24
1/6 anonim válasza:
A megjöttet hogy érted? Véreztél pár órácskát? Mert az nem biztos, hogy mensi volt. Tesztet csináltál?
2/6 anonim válasza:
Tesztelj sürgősen, ha ppzi skkor ügyelet, mert gondok lehetnek
3/6 A kérdező kommentje:
Igen pár órát véreztem. Nem csináltam, vasárnapig akartam várni, mert akkor kéne bejönnie.
2014. okt. 16. 09:30
4/6 anonim válasza:
Nekem így volt az első babámnál, én is azt hittem, hogy megjött, csak gyengébben. Szerintem is tesztelj, ha pozi, akkor irány dokihoz!
Nálunk végül minden rendben lett, remélem Nálatok is így lesz!
5/6 A kérdező kommentje:
Negatív lett. Akkor nincs baba? Vagy még lehet?
2014. okt. 16. 12:32
6/6 anonim válasza:
Ha vasárnap kéne megjönnie, akkor ez a vérzés valószínűleg azt jelezte, tehát meg fog jönni. Ha mégsem, akkor jövő héten csinálj tesztet legkorábban hétfőn. Addig szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!