Alacsony vérnyomás okozta visszatérő, ájulásszerű rosszulléteket "ki lehet nőni"?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy főleg vékony testalkatú lányoknál, fiatal nőknél nem ritkák az ilyesmi rosszullétek (szédelgés, akár ájulásig fokozódó gyengeségérzés), de majd idővel javulni fog a helyzet. Van olyan, aki átélt hasonlót?2023. aug. 4. 09:53
11/11 anonim válasza:
Most vagyok otven. Igazabol nem kinottem, hanem harminc eves korom ota kavezom. Ha nem muszaj asztalnal ulnom, gyaloglastol, felfele menestol tok jol leszek, mindig negy fal kozt ajuldoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!