Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy zajlik egy hormon labor...

Hogy zajlik egy hormon labor vizsgálat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mi aza hormon labor vizsgalat?

Ott mit vizsgálnak? Vagy mi történik?

A nogyogyaszom küldött el azt mondta a menstruációm 1 napján kell mennem. Ma jött meg délután így reggel korán megyek a kórházba! És majd a 4.napon is mennem kell.

2023. aug. 2. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Vérvétel, esetleg vizelet
2023. aug. 2. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyász csak úgy, egy szó nélkül küldött el laborba?

Nekem 3. napon és 21. napon kellett mennem. Teherbeesési nehézségek miatt vizsgálták a hormon szintjeimet.

Nem tudom, hogy mit vizsgálnak az első és a negyedik napon.

2023. aug. 2. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Pcora gyanakszik.
2023. aug. 2. 18:29
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Nem értem, ha megkérte ezt a vizsgálatot, akkor a beutaló tartalmazza pontosan mik ezek. Vérvétel biztos, vizelet nem biztos. Nem értek hozzá annyira, de kb. ezek lehetnek, ha a ciklus korai szakában kérik:

FSH, LH, ösztradiol, total tesztoszteron, SHBG, Albumin, szabad és biológiailag aktív tesztoszteron, AMH Plusz, prolaktin.

De azért nem értem a dokidat, mert illett volna veled ezt megbeszélni, főleg hogy pontosan mik kellenek. PCOS-nél még tuti lesz IR vizsgálat is majd.

2023. aug. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!