Volt már valaki endokrinológiai vizsgálaton? Hogyan zajlik?
Légyszi részletesen, mert izgulok.:) Magas TSH szint miatt kaptam beutalót.
15L

Kikérdeznek, van-e betegséged, családban előforduló betegségek, esetleg étkezési szokások, panaszok.
Valószínűleg kér majd újabb vérvételt, utána vissza kell menned kielemezni.

Le kellett vetkőzni fehérneműre. Magasságot,súlyt és vérnyomást mértek, illetve az első alkalommal vért vettek. Szerintem nem kell izgulnod. :-)
15/l

Ha még nem voltál, valószínű el fognak küldeni nyaki ultrahangra. Az nem fáj, bekenik zselével a nyakadat és végighúzogatnak rajta egy készüléket, és monitoron nézik, mi van belül.
Mondjuk nekem ezzel kezdték.
Köszönöm:)
Azt nem tudom, mennyire fogja zavarni az orvost ha szőrös vagyok?
Én sajnos tényleg nagyon az vagyok. A lábszáramat leborotválom, a combomon pedig ritkás de pl a hasam durva..rendes vastag fekete szőr nő rajta, mint egy fiúnak..és elég gátlásos vagyok emiatt.

Egy orvost nem zavar, ha szőrös vagy, az a dolga, hogy gyógyítson, nem pedig, hogy esztétikailag nézegessen.
Különben is gondolom ezért (is) mész hozzá. Ha leborotválod, akkor meg sem tudod mutatni neki a problémádat.

Igen, emiatt is megyek.:)
Köszönöm mindenkinek, remélem minden rendben lesz.:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!