Hogyan zajlik egy hormon vizsgálat? Lehet előtte inni enni? Mikor lesz meg az eredmény?
Nem inzulinosra.
Fogamzásgátló miatt szedtem fel nagyon sok kilót és azt akarnám kivizsgáltatni hogy nem e valami van a hormonjaimmal mivel most nem bírok fogyni.Pedig diétázom is.
Akkor pedig nagylaborral együtt érdemes ezt nézni.
Milyen paramétereket kért a doki?
Ez engem is érdekelne. Mióta elkezdtem szedni, 40 kg jött rám pillanatok alatt.
Én tervezem, hogy nézetek:
TSH
FT3
FT4
ATPO
3 pontos terheléses cukor
És nálam is kérdés, hogy milyen hormonokat kell nézetni.
Uh,az igen :/
Kb rám is annyi és hiába eszek sokkal kevesebbet vagy csak stagnál a súlyom vagy hízom is. Elvileg valami másfajta hormon tartalmú gyógyszerrel be lehet indítani a fogyást.
Én abba szeretném hagyni a gyógyszert.
Szintén nem tudok fogyni + pattanások, depresszió, hangulatingadozás, nulla libidó.
Háziorvos fog beutalót adni, vagy magánban mész vérvételre?
Te mit szedsz és mióta? Én Yadine-t 9 éve.
Már egy éve nem szedem egyébként Tri-regolt szedtem másfél évig és híztam,striák a hasamon, depresszió
Azt mondta nekem a házi orvos nem kell beutaló a nődokival majd holnap beszélek hogy legyen tovább. Nem állapot ez.
Te még nem voltál hormon vizsgálaton?
Akkor gondolom a nőgyógyász fog laborba küldeni.
Nekem nem erősségem az orvoshoz járás, így még sosem nézték a hormonjaimat.
Ne csak pajzsmirigy hormonokat nézessetek. Prolaktin, FSH, LH, tesztoszteron, DHEA-S, ösztrogén, progeszteron. Plusz cukorterhelés, és én javaslom még ha a cukor jó is, az inzulinrezisztencia vizsgálatot.
Ha pedig már megszúrnak titeket, akkor azt ne feleslegesen tegyék, kérjétek a teljes nagylabort is, ahol a teljes vérkép látszik és vizelet vizsgálat is van.
Nagyon durva ez a 40 kg, amit mondtok. Egyszerűen elképesztő. Nagyon sajnálom lányok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!