Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan zajlik egy hormon...

Hogyan zajlik egy hormon vizsgálat? Lehet előtte inni enni? Mikor lesz meg az eredmény?

Figyelt kérdés

2019. júl. 22. 19:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen hormont vizsgálnak? Ha inzulinrezisztencia vizsgálatra mész, akkor semmiképp se fogyassz semmit, de egyébként is jobb éhgyomorra menni. Az eredmény nekem már másnap megvolt.
2019. júl. 22. 19:55
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem inzulinosra.

Fogamzásgátló miatt szedtem fel nagyon sok kilót és azt akarnám kivizsgáltatni hogy nem e valami van a hormonjaimmal mivel most nem bírok fogyni.Pedig diétázom is.

2019. júl. 22. 20:02
 3/22 anonim ***** válasza:

Akkor pedig nagylaborral együtt érdemes ezt nézni.

Milyen paramétereket kért a doki?

2019. júl. 22. 20:05
 4/22 A kérdező kommentje:
Még semmilyet. Ezért nem tudok semmit sem hogy hogy megy
2019. júl. 22. 20:23
 5/22 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne. Mióta elkezdtem szedni, 40 kg jött rám pillanatok alatt.

Én tervezem, hogy nézetek:

TSH

FT3

FT4

ATPO

3 pontos terheléses cukor

És nálam is kérdés, hogy milyen hormonokat kell nézetni.

2019. júl. 22. 21:14
 6/22 A kérdező kommentje:

Uh,az igen :/

Kb rám is annyi és hiába eszek sokkal kevesebbet vagy csak stagnál a súlyom vagy hízom is. Elvileg valami másfajta hormon tartalmú gyógyszerrel be lehet indítani a fogyást.

2019. júl. 22. 21:16
 7/22 anonim ***** válasza:

Én abba szeretném hagyni a gyógyszert.

Szintén nem tudok fogyni + pattanások, depresszió, hangulatingadozás, nulla libidó.

Háziorvos fog beutalót adni, vagy magánban mész vérvételre?

Te mit szedsz és mióta? Én Yadine-t 9 éve.

2019. júl. 22. 22:12
 8/22 A kérdező kommentje:

Már egy éve nem szedem egyébként Tri-regolt szedtem másfél évig és híztam,striák a hasamon, depresszió

Azt mondta nekem a házi orvos nem kell beutaló a nődokival majd holnap beszélek hogy legyen tovább. Nem állapot ez.

Te még nem voltál hormon vizsgálaton?

2019. júl. 22. 22:17
 9/22 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom a nőgyógyász fog laborba küldeni.

Nekem nem erősségem az orvoshoz járás, így még sosem nézték a hormonjaimat.

2019. júl. 22. 22:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak pajzsmirigy hormonokat nézessetek. Prolaktin, FSH, LH, tesztoszteron, DHEA-S, ösztrogén, progeszteron. Plusz cukorterhelés, és én javaslom még ha a cukor jó is, az inzulinrezisztencia vizsgálatot.

Ha pedig már megszúrnak titeket, akkor azt ne feleslegesen tegyék, kérjétek a teljes nagylabort is, ahol a teljes vérkép látszik és vizelet vizsgálat is van.

Nagyon durva ez a 40 kg, amit mondtok. Egyszerűen elképesztő. Nagyon sajnálom lányok :(

2019. júl. 23. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!