Hogyan zajlik egy hormon vizsgálat? Lehet előtte inni enni? Mikor lesz meg az eredmény?
Attól függ mire vagy kíváncsi. Ha például az érdekel, hogy a peteérés bekövetkezett vagy sem, akkor 21. Napi vérvételt kell csinálni.
A vérvételnél meg kell adni, hogy a ciklus hányadik napja van, mert ennek függvényében változnak a hormonértékek a vérben, valamint a hormonok aránya.
A ti problémátok azonban úgy gondolom nem ciklusnaphoz kötött vérvétellel kerül megállapításra.
A nőgyógyász nem foglalkozott ezzel,mert azt mondta nem az ő dolga.
Menjek olyan helyre ahol a kövér emberekkel foglalkoznak, mert csak kicsi lehet az esélye hogy hormon miatt.
Szóval szép..
Az igen! Menjen a francba. Nem tudsz másik orvoshoz menni?
Vagy marad a magánlabor.
Most el vagyok keseredve, főleg hogy 10x a szemembe mondta hogy KÖVÉR vagyok
Tudok róla, és azért mentem volna hátha ez a baj de ember számba se vett.
Pedig elvileg a nőgyógyász ezzel is foglalkozik hogy elküld hormon vizsgálatra.
Illetve nem akarta megérteni minek vagyok ott meg hogy nem azért vagyok ilyen mert a hűtőt is felzabálom. Szóval a szokásos diéta,sport.. aztán menj ahová akarsz
A gyógyszertől azt mondja tuti nem.
Sajnálom.
Én is úgy gondolom, hogy neki ki kellene vizsgálni ezt a dolgot. Nem értem, hogyan állapíthat meg bármit ránézésre.
Most mitévő leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!