Egészségügyi küretnél hogyan tágítják úgy ki a méhszájat és méjnyakat, hogy be tudjanak nyúlni eszközökkel?
2
Köszönöm.
És mennyire kell nagyon komolyan venni, h utána 2 hétig nem lehet fürödni (kádban, a Balcsiban)?
Csak mert nekem jövő hét pénteken jár le a 2 hét és csüt.ön megyek haza a Balcsiról... szóval 1 nappal hamarabb lehet esetleg fürdeni?
5
Ezt mondtam, hogy a 2 hétből 1 nap híjján leszek még pont a Balcsinál (most nyilván nem fürdök benne). Hogy ilyenkor esetleg (1 nappal hamarabb) bemehetek-e. Mert tuti biztos vagyok benne, hogy a 2 hetet ráhagyással mondják.
Szexről szó sincs. Nem azért kérdezősködöm.
5, 7
Köszönöm. Rendben. Akkor nem megyek be.
Nnna, ez az én kérdésem volt, csak közben megpróbáltam leszokni a gyakori kérdések függőségemről (mint látszik sikertelenül) és újra regisztráltam.
Szóval megtaláltam a műtéti leírást.
Ezt írják: "A méhszájat golyófogókkal kifogjuk. Az uterust {méhet} szondázzuk, szondahossz: 7 cm. A cervixet 9-es Hegarig tágítjuk. Ezt követően előbb a cervix-et {méhnyak}, majd a corpust {méhtest?} tompa curette-kanállal kikaparjuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!