Hogyan zajlik az egészségügyi küret a váci Jávorszky Kórházban?
Sziasztok! Hétfőn a egészségügyi küretem lesz, ezúttal a váci kórházban. El tudnátok mondani a felszínes altatás ottani menetét.
(Minden èrdekelne, egészen onnantól, hogy nyugtató szurit vagy tablettát kapok-e a kórteremben, egészen a műtőben történő dolgokig.)
Ketlem, hogy lesz, aki minden kriteriumodnak megfelel.
Voltam egeszsegugyi kaparason. Megerkezesem utan betettek egy branult a kezfejembe. A mutobe en setaltam be, az arcomra tettek a maszkot, visszafele kellett szamolnom valahonnan, es altato injekciot kotottek be a branulbe. Ezutan valaki felemelt, es betett az agyba. Tobb mint felora utan jottem ra, mikor enyhe kapirgalo fajdalmat ereztem, hogy megtortent a mutet. Es alig vartam, hogy ihassak, ehessek. Kicsit vereztem csak. Aznap este hazaengedtek.
Szia! Köszi a választ.
Ezek szerint, a műtét reggelén, nem kaptál sem nyugtató tablettát, sem injekciót?
Velem a korábbi ilyen műtétemnél Kistarcsán csinálták így. Akórteremben ideges voltam, a műtőben meg nehezwn aludram el.
Direkt becsuktam a szemem, de hosszú ideig hallottam, mit beszélnek körülöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!