Aggódnom kellene? Soha nem görcsöltem még ennyire. 26/L
Figyelt kérdés
4 napja jött meg a menstruációm, de tegnap óta iszonyatosan görcsölök. Vettem be no-spa-t, nem is egyet, de hiába. Ha el is múlik kb fél órára, utána megint visszajön. A hasamtól kezdve egészen a hátamig körbe. Nem tudok már mit kezdeni magammal. Soha, de soha még egy kis hasfájás se volt ahányszor megjött. Mitől lehet ez? Menjek orvoshoz? Urológiára vagy nőgyógyászhoz?2023. júl. 26. 21:02
11/19 anonim válasza:
Normális esetben szinte alig érzed, hogy menstruálsz.
Nem szabadna, hogy fájjon - pláne nem "iszonyatosan"..!!
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, segítséget. Ma már sehol nem görcsöltem, viszont el fogok menni nőgyógyászhoz, mert még soha nem voltam.
2023. júl. 27. 20:30
14/19 anonim válasza:
Igen lehet, hogy nem árt ha megnéz!
Nekem endometriózisom van, sajnos én minden hónapban haldoklom kb. -.- Reméljük nálad minden rendben lesz
15/19 anonim válasza:
13-as: jól teszed, ha végre elmész, de mindenképpen ragaszkodj a hasi ultrahanghoz!!
16/19 Sssaszem válasza:
Kedves kérdező! Mit mondott a doki?
17/19 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász nem látott semmit, viszont a sima ultrahang mutatott ki valami folyadékot
2023. aug. 26. 07:07
18/19 Sssaszem válasza:
Akkor.ez mit jelent? Hogyan tovább?
19/19 A kérdező kommentje:
Mennem kell egy másik nőgyógyászhoz, mert az egyik nőgyógyász ultrahangnál nem látott folyadékot, viszont a sima ultrahang meg kimutatta
2023. aug. 26. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!