Aggódnom kellene? Soha nem görcsöltem még ennyire. 26/L
Figyelt kérdés
4 napja jött meg a menstruációm, de tegnap óta iszonyatosan görcsölök. Vettem be no-spa-t, nem is egyet, de hiába. Ha el is múlik kb fél órára, utána megint visszajön. A hasamtól kezdve egészen a hátamig körbe. Nem tudok már mit kezdeni magammal. Soha, de soha még egy kis hasfájás se volt ahányszor megjött. Mitől lehet ez? Menjek orvoshoz? Urológiára vagy nőgyógyászhoz?2023. júl. 26. 21:02
2/19 A kérdező kommentje:
Ebben a városban aztán hívhatnám a mentőket...anyumnak agyvérzése volt, de nem vették észre és hazaküldték.
2023. júl. 26. 21:15
3/19 anonim válasza:
Akkor vegyél be egy Cataflam Dolo Rapid-ot, amíg el nem jutsz egy nőgyógyászhoz + hasi ultrahangra...
4/19 Sssaszem válasza:
Flector port vegyél be. Jobbulást kívánok.
5/19 anonim válasza:
Sajnos nekem minden hónapban ugyan ez van, viszont az első 2 napon. A 4. napon meg azután nem kéne így lennie. Szerintem nem ártana a doki, nehogy baj legyen.
6/19 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy én meg világéletemben soha nem görcsöltem mikor megvolt. Ezért is ijedtem meg.
2023. júl. 27. 00:02
7/19 anonim válasza:
Nekem mindig fáj de csak első nap. Nospa azért hat pár órát. 3nap kezdődő görcs nekem furcsa.
Háziorvos, ügyelet, ambulancia. Ha nem múlik el ma reggel sem.
8/19 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagy azóta? Elmentél az orvoshoz?
9/19 anonim válasza:
Emiatt nem kell orvoshoz menni, teljesen normális a görcs. Hogy neked eddig nem volt, örülj neki, legalább megúsztad.
Én... 28-29 éves koromig meg sem éreztem a menzeszt, max pici görcs, páréve meg rhadtul fáj az első napon - nem endo vagy ciszta. Változunk, a testünk a ciklusunk a méhnyálkahártya, stb.
10/19 anonim válasza:
"teljesen normális a görcs"
Nem!
Rohadtul nem normális, hanem a szervezet jelzése, egy tünet, amit ki kell vizsgálni, hasi ultrahangra menni, mielőtt például egy gyerekfejnyi méretű miómát növeszt a szervezet a legrosszabb esetben és egy nap műteni kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!