Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aggódnom kellene? Soha nem...

Aggódnom kellene? Soha nem görcsöltem még ennyire. 26/L

Figyelt kérdés
4 napja jött meg a menstruációm, de tegnap óta iszonyatosan görcsölök. Vettem be no-spa-t, nem is egyet, de hiába. Ha el is múlik kb fél órára, utána megint visszajön. A hasamtól kezdve egészen a hátamig körbe. Nem tudok már mit kezdeni magammal. Soha, de soha még egy kis hasfájás se volt ahányszor megjött. Mitől lehet ez? Menjek orvoshoz? Urológiára vagy nőgyógyászhoz?

2023. júl. 26. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%
Mentő.
2023. júl. 26. 21:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Ebben a városban aztán hívhatnám a mentőket...anyumnak agyvérzése volt, de nem vették észre és hazaküldték.
2023. júl. 26. 21:15
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Akkor vegyél be egy Cataflam Dolo Rapid-ot, amíg el nem jutsz egy nőgyógyászhoz + hasi ultrahangra...
2023. júl. 26. 21:19
 4/19 Sssaszem ***** válasza:
0%
Flector port vegyél be. Jobbulást kívánok.
2023. júl. 26. 23:09
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos nekem minden hónapban ugyan ez van, viszont az első 2 napon. A 4. napon meg azután nem kéne így lennie. Szerintem nem ártana a doki, nehogy baj legyen.
2023. júl. 26. 23:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy én meg világéletemben soha nem görcsöltem mikor megvolt. Ezért is ijedtem meg.
2023. júl. 27. 00:02
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem mindig fáj de csak első nap. Nospa azért hat pár órát. 3nap kezdődő görcs nekem furcsa.

Háziorvos, ügyelet, ambulancia. Ha nem múlik el ma reggel sem.

2023. júl. 27. 06:11
 8/19 Sssaszem ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező! Hogy vagy azóta? Elmentél az orvoshoz?
2023. júl. 27. 08:50
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

Emiatt nem kell orvoshoz menni, teljesen normális a görcs. Hogy neked eddig nem volt, örülj neki, legalább megúsztad.

Én... 28-29 éves koromig meg sem éreztem a menzeszt, max pici görcs, páréve meg rhadtul fáj az első napon - nem endo vagy ciszta. Változunk, a testünk a ciklusunk a méhnyálkahártya, stb.

2023. júl. 27. 13:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"teljesen normális a görcs"

Nem!

Rohadtul nem normális, hanem a szervezet jelzése, egy tünet, amit ki kell vizsgálni, hasi ultrahangra menni, mielőtt például egy gyerekfejnyi méretű miómát növeszt a szervezet a legrosszabb esetben és egy nap műteni kell....

2023. júl. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!