Coli baktérium a hűvelyben okozhat viszketést?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál. Kb. másfél hete vett kenetet, megállapították, hogy Coli baktérium van a hűvelyemben. Amikor a mintát vette, nem volt panaszom. Most felírt antibiotikumot, de szóltam neki, hogy viszketni kezdtem múlt hét péntek óta, és kérdeztem, hogy nem lehet, hogy gombám is van? Azt mondta nem, mert alig van folyásom, a viszketést biztos, hogy a Coli okozza. Lehetséges ez?2010. okt. 14. 14:02
1/2 anonim válasza:
Révén h a coli a fenekedbe való, igy a válasz: igen, lehet
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, tudom, hogy oda való, de mivel nekünk nőknek elég közel van a két "ki-bejárat", nem ritka, hogy oda is kerül Coli, ahová nem kéne... Biztos nem én tettem bele direkt... :) A doki szerint a "visszacsobbanós" WC is okozhat ilyen gondot, mert amikor belepottyantunk, a víz nem egyszer visszacsap, és ha ez pont a második csobbanás volt, akkor a víz már érintkezett az Coli hordozó barna dologgal, és kész is a fertőzés. :(
2010. okt. 15. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!